SİZE ŞUAN ANLATACAM HİKAYE GERCEK BİR HAYAT HİKAYESİDİR.. lutfen dikkatli bişekilde dinleyin ve bana yardımcı olun bundan 3 sene once şu doğru insan dedikleri insanla tanıştım ve daha da kotusu ona aşık oldum hani derlerya aşk insanın gozunu kor eder gercekten ole onunla aramızda maddi acıdan cok fark vardı onun ekonomik durumu daha iyiydi ve zamanla bunu bariz bi şekilde yansıtmaya başladı benim herşeyim ona cok basit geliyoprdu aldığım eğitim aile yaşantım hicbişeyimi beğenmiyordu ama ben aşkım uğruna butun aşşağlamalarına hakaretlerine katlandım bu tam 2 sene bole devam etti ve sonunda oda yaptığı hatayı anladı gercekten sevginin oneminin farkına vardı dunyadaki hicbişeyin sevgiden daha değerli olmadığın farkına vardı bana cok guveniyordu durustluğume sevgime gecmişte yaşattıkları icin utanc duyuyordu benden hic bişeyini saklamıyordu kredi kartının şifrelerini bankadaki nakit paraların şifrelerini kısacası hic bişeyini bana sevmeyi durustluğu gercek hayatı mutluluğu sen oğrettin diyordu ailesiyle tanıştırdı ve sonra nişan nikah tarihi aldık veee birgun nette takılırken cok beğendiğim bi telefonun fotoğraflarını gordum hergun aynı siteyi acıp o telefon fotoğrafına bakıyordum okadar cok bahsetmişimki o cep telefonundan sonunda oda duydu hic itiraz etmeden bana o telefonu hediye aldı daha sonra buna benzer bicok pahalı hediyeler daha onceleri kabul etmiyordum ama daha sonra alışkanlık haline geldi alışveriş hastalığı sanki birgun ondan izinsiz kredi kartlarını kullandım anlayışlı sakin bi şekilde tepki verdi daha sonra dahada abarttım bicok konudada yalan soledim ona veee sonunda bana olan guvenini tamamen kaybetti bu ruya bittiğinde aptal gibiydim ilk şoku atlatamadım okadar sevdiğim bi insanı kaybetmiştim neyapacağımı bilemedim once intiharı duşundum sonra inancım dolayı yapamadım onunla artık konuşamam cok utanıyorum bu işin bittiğini kabul edemiyorum lutfen soleyin şimdi ben neyapacağım ozellikle siz erkekler onun durumunda olsaydınız neyapardınız o artık benimle goruşmek istemiyor beni dolandırıcı sahtekar olarak goruyor asla bole bişeyin olmasını istemezdim cok uzgunum dayanamıyorum ben onun guvenini tekrar nasıl kazanacağım bidaha hicbişey eskisi gibi olamayacakmı neolur yardımcı olun bu şoktan kurtulamazsam kendime cok ama cok kotu zarar verecem onun ailesinin yuzune onun yuzune nasıl bakacam lutfen bana yardım edin şuanda hic sağlıklı duşunemiyorum offfff ALLAHIM BEN NE YAPTIMMM.....:,,((:0 67::0 67: