ben saĞlik mesl ek lİsesİ tibbİ sekreterlİm bOlUmU mezunuyum ayni zaman da Cocuk gelİŞİmİ meslekİ aCikOĞretİm lİsesİnden de seneye mezun oluyorum bu sene Oss ye gİrdİm 289 puan aldim ek puanla bİlİkte aĞirlikli ortaOĞretİm puanimda 7.78 dİ ve ankarada bİ saĞlik yUksek okuluna kendİ bOlUmUme yerleŞtİm Şuanda zaten meslekİ aCikOĞretİm lİsesİ Cocuk gelİŞİmİ bOlUmUne kayitli olduĞum İCİn Unİversteye kayidimi yaptirmadim seneye Cocuk gelİŞİmİnden mezun olunca aCikOĞretİm okul Oncesİ bOlUmUnUne gİrmeyİ dUŞUnUyorum bu bOlUmU daha Cok İstİyorum fakat arkadaŞlarim bunun artik bİ hayel olacaĞini sOlUyorlar Oss ye gİrİp tercİh yaptiĞim İCİn seneye kesİnlİkle ek puan alamayacakmiŞim benİm meslekİ aCikOĞretİm Cocuk gelİŞİmİ lİsesİnde Şuankİ aĞirlikli ortaOĞretİm puanim nerdeyse 100 bUtUn notlarim 100 seneye Oss de okul Oncesİ aCikOĞretİme gİrmem İCİn neyapmam lazim lUtfen yardim edİn busene tercİh yapmak la hatami yaptim bİrde seneye sİstemde deĞİŞİyormuŞ ben ekpuan alamayacakmiyim kaC puan almaliyimkİ İstedİĞİm bOlUme yerleŞeyİm sadece sOzelİ ful yapmam yeterlİ olurmu lUtfen bu konuda bİlgİsİ olan arkadaŞlar yardim etsİn acİl İhtİyacim var eĞer gerCekten Cocuk gelİŞİmİ benİm İCİn artik hayal olmuŞsa kayit sUresİ bİtmeden enazindan kazandiĞim bOlUme kayit yaptiriyim lUtfen bİlgİsİ olan arkadaŞlar yardimci olsun lUtfennnnnnnnn
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- tum okul oncesi acıkoğretimliler acil yardımınıza ihtiyacım var .....
-
13-09-2019, 19:22:43