Kadınlara Yapılacak iltifatlar
İltifat nedir?
Genelde erkeklerin kızlara soyleyip kızların da inanmış gibi yaptığı ve erkeklerin bunu yediği yalanlar mı yoksa iltifat konusunu en iyi şekilde ozetleyen komedyen Chris Rock’ın dediği gibi "Kadınlara yemek, su ve iltifat ver başka birşeye gerek kalmayacaktır" cumlesinin doğruluğu mu?
[IMG]http://img199.**************/img199/549/esitlik.jpg[/IMG]
Oyle yada boyle iltifat karşı cinsi etkilemek icin oldukca iyi kullanılması gereken en guzel silahlardan biridir. Uzun sure iltifat duymayan kadın ya depresyona girer ya da intihar eder. O zaman ne yapıyoruz gerekirse bir iltifat sozluğu uretip anında kullanıma geciyoruz. Kadınlar iltifatın doğruluğunu veya yanlışlığını sorgulamazlar buzları eritmek icin harekete gecin.
İltifat en eski aşk kurlarından biridir. Oyle ki yuzyılın en buyuk aşkı bile bunu icinde barındırır…
Romeo’nun Juliette aşk itirafıymış,"Bana Romeo’mu ver ve olmesi gerektiğinde/onu al ve yıldızlardan bir parca kes/ o cennetin yuzu olacak/ butun dunya geceyle birlikte Âşık olacak/ ve o cok suslu guneşe tapmayacak’ diyerek aşkını" haykırıyor.
Karşınızdakinin kalbinin sizin icin un kurabiyesinin suda erimiş halini almasını istiyorsanız yeni başlayanlar icin işte iltifat kiti!…
Peki başlangıc iltifatları nelerdir?
"Sevgilim mukemmel gorunuyorsun!" Etkili ve basit bir iltifattır. Her kadın bunu duymak ister, iltifatsız bir şekilde yaklaştığınız kadın sizden bir şeyler bekliyorsa, hayal kırıklığına uğramayacaktır. Acılışı bu cumleyle yapabilirsiniz,
"Altındaki kot sana cok yakışmış" Guzel bir poposu olduğunu soylemenin kibar yoludur. Denemek lazım…
İlgisiz kalmazsan kaybetmezsin asla!
Sabah, akşam onu duşunduğunuzu iltifatlar kanıtlasın. Sadece iltifat edip karpuz gibi durmak değil tabii ki de… Onun her lafını dinlemeye calışın, anlattığı olay ve hikayelerin geri donuşunu sizden alırsa artı puanları toplamış olacaksınız.
"Gunun nasıl gecti hayatım?" sorusu normalde hergun sevgiliniz tarafından uzerinize atılan bir soru bombasıdır. Ama bu sefer siz soracaksınız, şaşırtmak iyi gelir arada. "Kardeşin ne yapıyor? Baya oldu onu gormeyeli, ozlemişim!" Ailesiyle ilgilenin, dertlerine ortak olun. Hem sahiplenildiğini hemde hayatta yalnız kalmadığını hissedecektir.
[IMG]http://img199.**************/img199/2971/kadinerkek.jpg[/IMG]
Bilimsel olarakta bazı kanıtlar gormek iyi olurdu…
46 yaşındaki ABD’li bir mucit "iltifat makinesi" bile geliştirmiş… Washington DC’de yoldan gecenlerin moralini yukseltmeyi kafaya takan mucidimiz 10 saat boyunca sokakta bıraktığı makinesinin kasetlerine hergun yeni iltifatlar ekleyip gecenlere duyuru yapmış. Tabii o sokağın sadık bir kitlesi oluşmuş daha sonra bu makine uzerine araştırmalarını surduren mucit en cok kadınların bu makineyi calmak istediklerini ve sevdiklerini anlamış. 2007′de yapılan bu testin amacı başarıya ulaşmış bile. Ustelik bir makineden gelen soğuk iltifatlara rağmen…
Ote yandan Almanya Elle dergisinin yaptığı araştırmanın sonucuna gore, kadınların erkeklerden duymak istedikleri 7 iltifat şunlarmış:
Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim.
Bacaklarının nerede bittiğini gormek icin gokyuzune baktım.
Parmağını kahvemin icine sokar mısın? Şekerim yok da.
Seni tanıdığımdan beri daha da guzelleştin.
Annemden daha guzel yemek yapıyorsun.
Hic kimseyi daha senin kadar seksi utu yaparken gormedim.
Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor bana.
Peki yurdum insanı olarak geri mi kalacağız!! İşte Turkcemizin ozlu ve eşsiz iltifatlarından birkac ornek…
(Kalıplaşmış ve ham haldedir sms servisinden atılan sozcukler olduğu icin bunların yerine kendi icten cumleleriniz dahaa etkili olacaktır)
-Gozlerine Bakınca Ceneti Goruyorum Birtanem, Guzel gozLerinden Sen Sorumlusun.
-Seni sevmek şuc ise cezamı cekerim
-Seni iLk Gorduğumde Hayattan Zevk Almayı oğrendim, Elini Tutunca Kalbimin Atışını Hissettim Sozlerinle Gulmeyi oğrendim Aşkım!
-Dunyanın 7 Harikası biLe Senin yanında Değersiz Kalır Aşkım Sen Benim icimdeki Dunyamın Tek Harikasısın!
-Bir insanı fark etmeye 1 dakika tanımaya 1 gun anlamaya 1 gun sevmeye bir hafta yeter ama unutmaya 1 omur yetmez hele o insan sensen asssla!!!
-Sonnn….Kadınlar iltifatla buyur ve gelişir. Uygun ve nokta atışı iltifatlarla Adriana Lima gibi bir tanrıca bile sizin olabilir. Eğer karşılaşırsanız bu arada ona "Muito fofo" demeniz bile yetebilir. İltifat edin!
Ve sizin eşsiz iltifat cumlelerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz ki soyleyecek guzel sozleri olan insanlara ihtiyacımız var…
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kadınlara Yapılacak iltifatlar
-
13-09-2019, 19:21:14