Ben 26 yasinda bir erkegim simdiye kadar hic sevgilim olmadi.Bunu acikca yazmak benim icin hic kolay olmadi ama yazmak zorunda kaldim.Hayatimdaki bu cok onemli boslugu gormenin verdigi uzuntuyu yillardir cekiyorum.Boyle bir durumda caresiz kalmak insana aci veriyor.Ne zaman bir kizdan hoslansam hemen gidip teklif ederdim ilk okulda.ortal okulda.lisede.universitede.Sonuc: kizlar kibar bir sekilde hayir cevabini verdiler. dusunmeden gidip kizlarla konustum.Boyle hatalar yaptim.Daha farkli bir yol secmeliydim ama bilmiyordum.Hoslandigimi duzgun bir sekilde ifade
etmeliydim.Davranislarimla bunu karsi tarafa gostermeliydim.Hata yaptigimi biliyorum
bunlar istek disi gerceklesti.Disarda gezen ciftlerin yuzundeki o mutlu ifadeyi gordugumde onlar icin seviniyorum ama kendim icin uzuluyorum.Ben herkes gibi bu duyguyu yasamak istiyorum.Benim tecrubesizligim beni cok kaygilandiriyor.Gelecekte kiz arkadasim olursa hatalar yapacagimdan eminim.Bu dusunce beni korkutuyor ve bundan dolayi iki yildir hicbir kiza gidip duygularimi ifade etmedim.Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.iki yildir yurt disinda yasiyorum bu konuyla hic ilgilenmedim cunku yardim alabilcegim kimsem yok.butun arkadaslarim Turkiyede.burdaki tek arkadasim bana bazi onerilerde bulundu ama mantikli bulmadim.arkadasim sokakta,cafede,otobuste,metroda,markette,vb yerlerde gordugun kizla git tanis dedi.Sadece merhaba diyerek sohbete basla dedi.Ben bir bayana bu sekilde yaklasamam.Boyle terbiyesiz bir yol secmem.Hicbir bayan bu sekilde sohbete girmez.Tanimadigim bayanin bana cok sert karsilik vereceginden eminim.Sevgili Bayanlar biliyorum cok uzun yazdim cunku yardima ihtiyacim var.Bana yardimci olusaniz sevinirim. Onerilerinizi ve elestilerinize acigim.Hicbirsey yazmasniz bile caniniz sagolsun.