haydarın ikna mektubu ...... menekşe moru gozlum al yanaklım.seni birdaha dovmeyeceğim.lutfen artık eve don.bak yaşar,halıya kustu.kusmuk seni bekliyor.ayaklarım bugunde hep seni aradı,yıkanmak icin.seni cok arıyorum bir haftadır,akşam rakılarının tadı tuzu yok...Ev sensiz cok ıssız.gerci nasıl nerde yattığımı kime nasıl carktığımı falan hic hatırlamıyorum.ama onun sen olmadığını bir buyuk rakıdan sonra dahi hissediyorum.Kezban ben sana aşığım.Eve donduğun gun bunu arkadaşlarla kutlayacağım.sen kanlar icerisinde evden kacarken,nasıl duygulandığımı bilemezsin.Elimdeki şişeyi hırsımdan ananın fotoğrafına fırlattım.(artık duvarları gelince silersin) kezban birde gelirken iki pakaet kısa sigara getirebilirmisin?dun zeynep okula gitmeyip dolma sardı.bende okeye donerken,dikkatleri dağıtmak icin habire dolma yiyip,yiyin,yiyin, nefis olmuş dedim.Nasıl zeka ama.zeynep in tezkeresinde okul ve sınıf kısmını boş bıraktım.Onuda mı ben dolduracağım?Bu sabah seni kacırışım aklıma geldi.Efkarlanıp bir cigara yaktım,on dort yaşlarında taş gibi kızdın.Nasıl mehmet,abidin,ramazan,yusuf gelip seni dove,dove taksiye atmıştık.Peki seni piknik tupuyle dovuşumu hatırlıyomusun?Yeni evliydik bir boğaz gezisi donuşuydu.Mehmetgiller kapıda bekliyorlardı.Sen daha roka bile hazırlamamıştın ve ramazan icerden roka diye bağırmıştı.Mutfağın kapısını icerden nasıl kitlediğimi,ocağın ordan tupu nasıl kaptığımı falan hatırlamıyorum.O gece ramazanlar gidince sen yaşarı doğurdun.Huysuzmu,huysuz koca burunlu yaşarımı.... bu arada son maaşınla yaşara don falan aldım.Artık yuvana donağsabımı bozma Kocan Haydar.
Not : aLıntı..
qunumuzde Artık Kadınlara şiddet qun qeCtikce Daha cok Artmaya başladı .. ßu durum Mektuplara Kadar sıcRadı

quLermisiniz AqLarmısınız ßiLemem Ama ßen qulmekten oldum