Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnternet Randevu Alma
Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Online Randevu
Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Telefonları
Merkez Randevu Telefonu : 0216 458 44 00
Adatepe Randevu Telefonu : 0216 457 44 00
Hastane polikliniklerinde muayene olmak isteyen hastalar telefonla randevu alarak muracaat etmektedirler. 0216 458 44 00 no'lu telefondan gunun 24 saati randevu alınabilmektedir.
- 2 iş gunu icin randevu verilmektedir. Hastaların aldıkları randevuya gelme oranı takriben yarı yarıya azalması dolayısıyla daha sonraki gunler icin randevu verilmemektedir.
- Sistem ISDN-PRI denilen 60 kanallı ozel telefon hattı ile calışmaktadır.
- Aynı telefon numarasından aynı gun icerisinde 5'ten fazla randevu alınamayacaktır.
- Aynı T.C.Kimlik numarası ile aynı gun icerisinde 3'ten fazla randevu alınamayacaktır.
1.ADIM: Telesekreter sizden 11 haneli T.C. kimlik numaranızı tuşlamanızı isteyecektir. Lutfen numaranızı tek tek tuşlayınız.
2.ADIM: Muayene olmak istediğiniz polikliniğin onundeki numarayı tuşlayınız.
Orn. Beyin Cerrahi polikliniği icin 6'yı tuşlayınız.
3.ADIM: Telesekreter size randevu tarihini, saatini ve referans numarasını soyleyecektir.
4. ADIM: Randevu tarihi, saati ve referans numaranızı unutmamak icin mutlaka not alınız ( randevunuza gelirken yanınızda getiriniz).
5. ADIM: Randevunuza gelirken size verilen saatten 30 dakika once muayene olacağınız poliklinikte bulunmaya ozen gosteriniz.
6. ADIM: Eğer randevu saatinizden once gelmişseniz doktor cağırmadıkca daha erken muayene olmak icin ısrarcı olmayınız.
Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma
-
13-09-2019, 19:02:30