photoshopta sac rengini değiştirme
photoshopta sac boyama nasıl yapılır
photoshopta sac boyama resimli anlatım
photoshopta sac boyama yapımı

Oncelikle sac rengi değiştirilecek resmi acıyoruz. Bu ornek olarak yukarıda gormuş olduğunuz fotoğraf olabilir.Ardından klavyeden Q tuşuna basarak quick mask seceneğini aktif hale getiriyoruz. Bu aşamadan sonra quick mask botununu tıklayarak aşağıda resimde gorduğunuz değerleri giriyoruz.

Ardından photoshop arac paletlerinden fırcayı alarak ust kısımda belirlenen renkle sacımızın belli yerlerini boyuyoruz.

Bu aşamada Q kısayol tuşuna tekrar basarak quick maske bırakıyoruz

ve CTRL + J yeni bir layer acarak ornek calışmamız icin kolaylık sağlıyoruz. Sonradan eklediğimiz layer aktif iken image-adjustments-color balance ayarlarına girip aşağıdaki değerleri giriyoruz.

Bu aşama sonrası resmimiz aşağıdaki son durumunu alıyor.

kaynakhotoshopuzmani

photoshopta sac boyama

ya ben photoshop elements kullanıyorum image ye basıyorum ama adjustments yok ne yazıkki elements 6.0 da yapılmıyor mu ? adjustments tuşu yok photoshopta sac boyama

Windows----> Workspace----> Default workspace yap bakalım ayarların eski haline gelmesi laızm photoshopta sac boyama

ne yazıkki olmadı..elements olduğundandır sanırım. cs3 te satın aldım dışarıdan ama. plaese insert photoshop CS3 to contunue installation die bi hata aldığım icin setup sırasında, yukleyemiyorum. yinede teşekkur ederim bi cok ozellikten mahrum kaldım photoshopta sac boyama

flood icin ozur dilerim. zaten window da workspace die biyer yok photoshopta sac boyama

ooo guzelmiş bu ya