Bir erkek Âşık olduğunu nasıl gosterir dersiniz? Bu ipuclarını gozden gecirerek erkek arkadaşınızın size sahiden Âşık olup olmadığını test edebilirsiniz...
Sizi her halinizle guzel bulur
Elbette ki saclarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz. Yataktan kalktığınız andan gece uyuyana kadar gecen her saniyenizde, ister bakımlı gorunmek icin tonlarca para harcayın isterseniz de en doğal halinizle, makyaj bile yapmadan gezin, o sizi yine de guzel bulacaktır. Bu durumda gozu sizden başkasını gormuyor demektir.
İltifat eder
Erkekler her ne kadar "Benim icin ic guzelliği onemli, fiziki değerlere cok onem vermem" deseler bile mutlaka dış guzelliğe bakarlar, oncelikle bir erkek Âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı suzerek belli eder.Giyiminize, makyajınıza, yuz hatlarınıza, kilonuza, el- ayak bakımınıza, saclarınıza, kalcalarınıza, goğuslerinize, gozlerinize… Kısacası onun tarafından baştan sona fiziksel bir sınavdan gecirilirsiniz.
Sınav bitiminin ardından, "Ne guzel gozlerin var", "Saclarını cok beğeniyorum", "Mini etek sana cok yakışıyor" gibi iltifatlarla karşılaşmaya başlarsınız. Sozun kısası, ic guzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman guzel ve bakımlı olmaya gayret edin. Cunku bir gun mutlaka bir erkek tarafından iltifat alacaksınız.
Dinler
Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu, diksiyonunuzu; kısacası onu sozlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder. Yanınıza gelip sizinle konuşmak ve sorular sormak ister. Mumkun olduğunca ikinizin de hoşuna gidecek guncel konular bulmaya calışın. Ona soracağınız sorular hem kendisiyle ilgilendiğinizi gosterecek hem de onun nelerden zevk aldığına dair size ipucları verecek. Erkekler gulduren ve zeki kızlardan hoşlanırlar. Orneğin ona cocukluğunuzun komik anılarını anlatabilirsiniz. Ayrıca tane tane konuşmaya gayret edin. İyi bir diksiyon ve etkileyici bir ses tonuna onem verdiklerini de unutmayın.
FedakÂr olur
Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa icgudusel olarak sizi korumak ister, orneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu duşunurse sizin icin tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaclarınızı anlamaya calışır. Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten cok o ister. Sizi her koşulda korumaya calışıp uzulmemeniz icin elinden geleni yapar.
Zaman ayırmanızı ister
Bir erkeğin hayatta en onem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir. Kısacası ona onem vermenizi ve onunla vakit gecirmenizi bekler. "Bu akşam ne yapıyorsun?", "Kiminle cıkıyorsun?", "Seni evine bırakmamı ister misin?" gibi hafif kıskanclık kokan sozlerle de hayatınıza dÂhil olmaya calışır. Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup, ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskanclık duyguları on plana cıkar.
Eğer bir akşam eski aşkınızla yemeğe cıkacak olursanız, "Neden, ne gerek var ki?" veya "Ben varken neden onunla yemeğe cıkıyorsun?" gibi onlarca soruyla karşılaşabilirsiniz. Yani dikkat! İlişkinizin tehlikeye girmesini istemiyorsanız eski sevgililerinizle goruşmemeye calışın. Eğer goruşecekseniz de bunu olculu tutmaya calışın. Bilin ki o sadece sizin tarafınızdan ilgi gormek istiyordur. Ona olan konsantrasyonunuzun azaldığını hissettiği andan itibaren aklına "Acaba başka bir erkek mi var?" sorularını getiriyor olabilir.
Oncelik sizsinizdir
Seven erkek sevgilisine oncelik tanır. Onun icin siz, zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile once gelirsiniz, orneğin kız kardeşiyle ve sizinle alışverişe cıktığında en guzel kıyafetleri oncelikle size alır. Once sizin iyi olmanızı, sizin gulmenizi ve mutlu olmanızı ister. Soğuk bir yerde sizden başka uşuyen biri varsa ceketini once size verir, hasta olduğunuzda işine gitmek yerine once sizi ziyaret eder, hafta sonlarını ailesiyle gecirmek yerine sizinle program yapmaya calışır. Cunku siz onun hayatının en onemli değerisinizdir.
Arzular
Seven erkek sizinle vakit gecirdikten ve ozel pek cok şey paylaştıktan sonraki aşamada sizi yatakta da tanımak ister. Duzenli bir seks hayatı arzular ve sizden uzakta kalmaktan hic hoşlanmaz. Bu yuzden siz, siz olun, onunla baş başa kalabileceğiniz tekliflere "Hayır" demeyin. Birlikte olduğunuz erkek tarafından arzulanmanın kendinizi cok iyi hissettireceğinden ve bu ozel anların ilişkinizi daha da guclendireceğinden şupheniz olmasın.
Siz de onu ozlediğinizi belli etmek icin iş donuşunde onunla romantik bir yemek planlayabilir, hatta yemeği kendiniz pişirebilir ve sonrasında da ona istemiş olduğu "sıcak" ortamı hazırlayabilirsiniz. Sizin tarafınızdan hazırlanmış bu kucuk surpriz, emin olun ki cok hoşuna gidecektir.
Aşık Erkek Neler Der?
* Gozlerin cok guzel, bakışların beni cok etkiliyor.
* Hafta sonu benimle tatile cıkar mısın?
* Cep telefonunda numarası olan Mehmet kim, arkadaşın mı?
* Aşkım beğendiğin ayakkabıların siparişini verdim.
* Haftanın birkac gunu benim evimde kalmak ister misin?
* Odamdaki dolabın bir bolumunu senin eşyaların icin boşalttım.
* Makyaj yapmasan bile sen her halinle butun kadınlardan daha guzelsin.
kaynak
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aşık Erkeğin Kalp Sesleri
-
13-09-2019, 18:58:27