Zamana ihtiyacım var.

Bunu soyleyen erkek ayrılmak konsunda cok da emin değildir. Hem sizi kaybetmek istemiyor hem de ayrılmanın iyi olacağı konusunda duşunuyor. Ya da kotusu sizden gizli goruştuğu biri vardır. Bunu direk soylemekten ziyade yalanların arkasına sığınıyor. Uzak davranışlar sergiler ve sonucunda kadın ustune gitmeye başladıkca o da savunmasını hemen size soyleyecektir. ‘cok duşundum ama olmuyor’ !

Sorun sende değil bende

Erkeklerin en severek soyledikleri yalanlanlardan biridir. Sizden ayrılırken sizin kalbinizi kırmak istemez ama ote yandan da ayrılmanın on hazırlıklarını yapar. Sorunun kimde olduğunu soylemesine ihtiyac yoktur zaten cunku biz kadınlar biliriz.

Ben senin icin yeterince iyi değilim

Bunu diyen erkeğe ona deliler gibi aşık olduğunuzu gostermişsiniz demektir. Eğer ona sevgi yoğunluğunuzu hissettirirseniz onun urkup kacmasına neden olur. “Ben, seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum” diyemeyeceklerinden, bu yonteme başvururlar. Belki zamanla onlar da aynı şiddette hisler beslemeye başlayabileceklerini duşunurler ama diğer yandan ağır basan ‘her ciceğe konma’ isteği akıllarını celer.

Ailevi sorunlar

Gayet mutlu bir aile yaşantısı olsa da boyle bir bahaneye itiraz edemeyeceğinizden, hatta saygı duyacağınızdan emindir. Bu onun icin geri donmek icin kapıyı acık bırakmak isteğidir.

Gercekten ailesiyle ilgili sorunları da olabilir. Ama bu durumda sorunların kaynağı belki de sizsinizdir. Annesi veya babası sizi onaylamadığından, oğullarına sizden ayrılmasını soylemiş olabilir. Eğer o da bir anne kuzusuysa veya ailesinden gelen paraya muhtacsa, onların sozunden dışarı cıkmak istemez ve ne yapıp edip sizden ayrılır.

İlişkimizde heyecan kalmadı

Bunu diyen erkek yeni heyecanlar peşinde oluğunu gosterir. Her gece başka biri olmasından yanadır artı duzgun bir ilişki onu boğmaya başlar. Bunu duzeltmek icin alterntifler uretmeye hic gerek yok cunku zaten o kendine yeni arkadaşlarr edinmiş yeni heyecanlar yaşıyordur.

Psikolojik sorunlarım var

Bu onun icin harika bir kacıştır. Cunku eğer sizi sorunları olduğuna inandırırsa ayrıldıktan sonra bile aklınız onda kalacak ve aramak isteyeceksinz bu da erkeklerimizin ego duygusu icin yeter.

Alıntıdır