Opera Software ASA firması neredeyse artık her gun ya bir şeyler değiştiriyor ya da bir şeyler yayımlıyor. Bugun neler yeni diye baktığımızda ise karşımıza birkac farklı şey cıkıyor. Biraz inceleyelim istedik
Yeni Bileşenler Sayfası
Orneğin, bugun itibariyle Operanın bileşenler sayfası tamamen yenilenmiş gorunuyor. Yeni dizayn daha ferah bir gorunum ile beraber kullanıcıya daha kolay bir yonetim sağlıyor.
Opera Mobile Android Tanıtım Sayfası
Bunun yanı sıra yine Opera bugun Opera Mobileın Android versiyonu icin hazırlamış olduğu promosyon sayfasını yayınladı. Yine bu cercevede bir masa ustu arkaplan resim yarışması duzenliyor. Tabii başlangıcı kendileri yaptı. Kazanan da tabii ki guzel Samsung i9000 GalaxyS ile odullendirilecek.Gorunen o ki cok yakında Android versiyonlar icin Opera Mobile yayınlanacak.
Opera 11 icin 2. Buyuk Yenilik
Son gunlerde sorulan bir soru var. Opera 11′in 2 buyuk yenliği ne olacak? İşte bu soru cercevesinde Twitter kullanıcıları tahminlerini gondermekteler hali hazırda. Genel anlamda tahminlere bakıldığında kullanıcıların buyuk bir coğunluğunun Donanım uyumu, Şifre ve RSS senkronizasyonu gibi konularda yenilik beklemekteler ama muhtemelen yine ses getirecek bir yenilik olacaktır Opera Boş Durmuyor
Cook talihsiz bir kaza sonucu bugun Operayı pc den kaldırdım

anniccha' Alıntı:
Cook talihsiz bir kaza sonucu bugun Operayı pc den kaldırdım

Genişletmek icin tıkla ...
Ne kadar buyuk bir talihsizlik.Artık yapacak bir şey yok : İE nin takılmalarıyla uğraşacan gibi duruyor ya da FF ya da Chrome

Pardus' Alıntı:
Ne kadar buyuk bir talihsizlik.Artık yapacak bir şey yok : İE nin takılmalarıyla uğraşacan gibi duruyor ya da FF ya da Chrome

Hic de oyle değil; aslında firefox ideal benim icin ve hatırlatayım ben ie 9 kullanıyorum Operaya pek ihtiyac duymuyordum

anniccha' Alıntı:
Hic de oyle değil; aslında firefox ideal benim icin ve hatırlatayım ben ie 9 kullanıyorum *Operaya pek ihtiyac duymuyordum

*İhtiyacların sınırlı galiba.Adresi yaz siteye git bak cık

*Şeytan ayrıntılarda gizlidir Opera Boş Durmuyor
Pardus' Alıntı:
*İhtiyacların sınırlı galiba.Adresi yaz siteye git bak cık

*Şeytan ayrıntılarda gizlidir
-*Evet benim sınırlarım senin sınırların olmayabilir bi bakıma bu konuda hemfirkir sayılırız yalnız "Kime yada neye gore sınır ?... " =)
-*İşte bak bu konuda haklısın belki de o yuzden