Bazen farkına varmadan oyle şeyler yaparsınız ki erkekler sizi cok seksi ve tapılası bulur. İşte o anlardan bazıları: Cok dar bir pantolonun icine girmek icin dort bir yana zıplamanız, bir şey duşunurken dudaklarınızı kemirmeniz veya herhangi bir şey yapmak icin onunde eğilmeniz... Tam tersi bazı şeyler de, siz ne kadar seksi olduklarını duşunurseniz duşunun, onlara cok itici gelebilir. İşte bunlardan birkacı:

Şehvetli bakış ve imÂlar...
Angelina Jolie, filmlerde en seksi bakışını takınıp uzerindeki seksi kıyafetlerle erkeğini baştan cıkarabilir. Siz de aynı şeyi yapmadan once bir kez daha duşunun. 32 yaşındaki X "Bir kadın bana şuh bir şekildebaktığında onun gercek mi sahte mi olup olmadığından emin olamam. Bana gore kendisiyle barışık olmadığının işaretidir." diyor. Unutmayın, samimi bir gulumseme karşınızdakine guven verir.

Fazla iddialı kıyafetler giymek...
Goğuslerinizi tabak gibi ortaya cıkaran kıyafetler erkeklerin iştahının acılmasına sebep olsa da bir yandan da neden bu kadar dikkat cekmek istediğinizi merak ederler. Eğer tum bakışları uzerinize cekmeden oturmayı bile başaramıyorsanız bu sizi olduğu kadar, onları da rahatsız eder. 29 yaşındaki X "Cok seksi giyinen bir kadınla cıkıyordum, ilk başlarda bu cok guzeldi ama sonra erkeklerin gozlerini kız arkadaşımın vucuduna dikmesi beni giderek rahatsız etmeye başladı." diyor. Erkekler guzel bir kadınla olmak ister ama bir erkeğin bazı konularda hassas olduğunu aklınızdan cıkarmayın.

Cok icki icmeniz...
Erkekler eğlenceli kızlardan hoşlanır ama sadece ilk bir-iki saat icin. Bir kızı deli gibi dans ederken izlemek bir sure sonra heyecanını kaybeder. 33 yaşındaki X durumu şoyle ornekliyor: "Peşpeşe icki icen bir kadın gorduğum zaman, cok ictiğim gecelerin ertesi sabahındaki halim gozumun onune geliyor: Hasta, kalın sesli ve kurbağa gozlu. O kadının birkac saat sonra oyle gozukeceğini bilmek hic de seksi değil."

İlişkinin başında yatakta garip isteklerinizin olması...
Hevesli gorunmenizde hicbir yanlışlık yok ama yine de ilişkinin başında ayakta ya da masanın ustunde sevişmek istemeniz, bir sopayı striptize yardımcı olarak kullanmanız erkekleri korkutabilir. 27 yaşındaki X "Bunu yuksek sesle dile getirmek garip ama bir kadınla ilk defa yattığımda onun sınırları zorlamasını istemem. Bir şeyleri beraber keşfettiğimizi hissettikten sonra deneysel şeyler yapabiliriz." diye anlatıyor.

ERKEKLER KONUŞUYOR...
- Başka kadınları tehdit unsuru olarak gormeyecek kadar kendine guvenen kadınlar. Kendinden ve ilişkimizden emin olduğunu gosteren şovlar yapmasına ise hic gerek yok.

- Dar bir tişortle boxer giyen kadınlara bayılıyorum. Bir de ben yataktayken o şekilde kahvaltı getirdiğinde hayallerimdeki harika manzara tamamlanıyor.

- Bir kadının espri anlayışının olması bana cok seksi geliyor. Kendisini cok fazla ciddiye almayan ve odak noktası olmaktan cekinmeyen bir kadınla beraber olmak isterim.

- Bir kadının iştahla yemek yemesi cok hoşuma gider. O kadar yemeği yedikten sonra kac saat spor yapması gerektiğinden bahsetmeyen bir kadını kastediyorum tabii!

- Bir kadının rahat olması beni de rahatlatır. Uzerine iyi oturan bir jean ve altına giydiği seksi botlar dikkatimi ceker.

ALINTIDIR.