ErkekLerin BayanLarı CıLdırtan 10 HaLi

1- Gizemli kiligina burunmeleri: Sorulariniza asla net cevap vermezler. Sanki insanligi kurtarmak icin gorevlendirilmislerdir de, size bile sir verememektedirler.

2- Tartismaya usenmeleri: Tartismaktan bucak bucak kacan erkek hali kadinlari cildirtir. "Ben buna bile usenen bir insanla iliskiye nasil girdim?" diyen kadin, kendi kendini yer bitirir.

3- Sessiz oturmalari: Siz anlatirsiniz, o dinler. Suratinizin ortasina da bon bon bakar. Soru sorarsiniz, cevap alamazsiniz. Kendi kendinize konustugunuzu fark eder ve "Ne kadar bos konusuyorum tanrim" diyerek susarsiniz.

4- Dertlerini anlatma ozurlu oluslari: Bir seyler soylemeye calisir ama bir turlu derdini anlatamaz. Sizden bir sey istemedigini soyler ama gercek bu degildir. Gercegin boyle olmadigini bilirsiniz ama agzindan da dogru cumleler cikmadigi icin onun rahatsizligi sizin iliskinize bulasir.

5- Volkan gibi patlamalari: Durup dururken birdenbire bagirmaya baslarlar. Sinirlenecek bir sey yok gibidir ama... Durduk yerde eski defterler acilir. Bugune kadar takmadigini sandiginiz her seyi kafasina takmistir!

6- Tartismanin tam ortasinda cekip gitmeleri: "Seninle bu sekilde konusamam" derler ve ne sekilde konusabileceklerini belirtmeden cekip giderler.

7- Emir vermeleri: Kendilerini sizin patronunuz sanirlar. Filmi, yemek yemeyi, yapmayi, giyinmeyi, sporu ve muzigi, her seyi sizden daha iyi bildiklerini iddia ederler.

8- Hislerle dalga gecme huylari: "Tamam senin terapi saatin geldi" diyerek siz icli bir konusmanin tam ortasindayken sizinle dalga gecerler. Ileri gider, sen bugun "Prozac'ini almadin mi?" diyerek iyice asap bozarlar.

9- Asiri onlem almalari: Kavga cikmasini onlemek amaciyla yalan soylerler. Size "Arkadaslarla icmeye gittik" yerine "Iste toplanti var" derler. Sonra siz gercegi ogrendiginizde soyle soylerler: "Hayatim sana soylesem kavga ederdik bunu istemedim."

10- Aglama karsisinda anlayissiz tavirlari: "Bu haline gercekten dayanamiyorum" demeleri, "Ne zaman buyuyeceksin, 60'inda mi?" diye sormalari.

Kaynak