ccc Bu Konuyu Kaptanı Derya ARkadaşımıza karşı olarak Acıyorum.. Derya ARkadaşımız Kadın Olmanın 30 iyi yonunu savundu!
' http://www.frmtr.com/kadinca/2123647...-iyi-yonu.html '

' > 1- Erkek kıyafetleri giydiğimizde kimse bize donup bakmaz. ( Bole bi kadın zaten Sexy ise Her kıyafetde Guzeldir.. Kıyafet Soz konusu DEğil)

> 2- "Damsız girilmez" yazısı bizim icin hicbir şey ifade etmiyor.(Barbarın Biri Doverde Gorursunuz o zaman )

> 3- "Kas yapacağım" diye kasmamıza gerek yok. (yapsanız gene bi işe yaramaz)

> 4- Kas gucu gerektirecek işleri zevkle yapacak birilerini her zaman buluruz.(Biz Erkekler Centilmen olduğumuz icin Yaparız Zaten)

> 5- Dunya yerle bir olsa da, once kadınlar ve cocuklar! (Yerle bir olsa nereye kacıcan. sanki ucağa binip bana marsa gidicen )

> 6-Cirkin bile olsak kendimizi makyajla guzelleştirebiliriz.(Eşşeğe Semer Altın Vursan Eşşek Gene eşşek DErler Ya .. Aynı Mana

> 7- Sunnet olmayız.(Bu Mizim İslam İnancımız Bacım

> 8- Kısa boy mu? Topuklu ayakkabılar ne gune duruyor? (zaten Erkekler yanındaki bayanın uzun olmasını istemez. Gerek Yok Bence.

> 9- Yaşımız ne olursa olsun sokakta gezinirken pamuk

> helva ve elma sekeri yiyebiliriz.(Erkekler Yiğemez Die Bi kural yok)

> 10- Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.(Bu Bizim Erkek olduğumuzun Belirtisidir Şekil Yapıyoruz Hic Değilse)

> 11- Genellikle istediğimizi almamamız icin soylememiz yeterlidir.(Bi Erkek Olarak Bunu yapıp Ezilmem

> 12- Blue-jean'lerimizin ceşitli kısımları diğer taraflarına gore dengesiz
> bicimde beyazlamaz.(Nie erkeklerinki Cok mu Beyazlıyor. Kullanmasını bilmeyenin Sorunu O )

> 13- Bebeklik albumlerimiz sırtustu cıplak resimlerimizle dolu değil.(Erkeklerin Ki zaten Gurur Meselesi.. Biz Erkekler İcin İlerde Daha iyi Bi Hatıra

> 14- Horlamıyoruz.(Benim Teyzem neden Horluyor? )

> 15- Birbirimize beklenmedik eşek şakaları yapma adetimiz yoktur.(Erkeklerin Eğlendiği Alan Zaten Bu Eğleniyoruz Sonucda Hoşumuza Gidiyor)

> 16- Arada bir yemek yapabilir, kotu de olsa herkese yedirebiliriz.(Şahsen Yemem.. erkekler Pes Olmayın Sizde Hani Dstek :P )

> 17- Tukurmeyiz...(Her Erkek Ulu Orta Tukurmez Zaten)

> 18- Ayaklarımız kokmaz.(Benimde Kokmuyor. Erkek Değilmiyim )

> 19- Sevinince, uzulunce, korkunca cığlık atabiliriz.(cığlık Atmanız Erkekleri Daha Hoşnut Eder

> 20- Aradığınız adresi, kaybolmadan once sormayı akıl edebiliriz.(Nie Ki Erkekler Bunu Duşunmeyecek Kadar APtalmı ? )

> 21- Askere gitmiyoruz...(Vatani Hizmet Gorevimiz Bu Bizim..Bacım Anladın )

> 22- Hayatimizin hicbir doneminde kravat takmak zorunda değiliz.(Kravat Erkekleri Daha Cekici Kılan Aksesuar

> 23- Aksesuar kullanabiliyoruz. (ERkekler'de kullanıyor)

> 24- Yağmurda şemsiyesiz kalmayız.(Nie Kafanızda Cicek mi Actı)

> 25- Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre,

termometre ve radyo olması şart değil. (Olsa Bi İşe YAramaz ZAten)

26- İstemezsek hesap odemeyebiliriz.(Hesap Odemessen Zaten O Senin ayıplığun

> 27- Yururken ceplerimizden bozuk para, anahtar, cakmak vs.
> sesleri gelmez... (Cuzden Ne icin vaR?)

> 28- Gece, şartlar ne olursa olsun evimize bırakılırız(Taciz Edilmeden Bırakılıyorsanız Onada Şukur

> 29- Kel olmuyoruz.( Kel Olmak Coğu Erkeği Daha Şık Kılar.)

> 30- Toplu taşıma araclarında ayakta kalmayız.(BEn Şahsen YEr VErmem ahahahaha

> 31- İstediğimiz her yerde ve her koşulda ağlayabiliriz. (Ağladığında Değişen Bişi Varmı. Şahsen ERkeklerde Ağlar Gerektiği Yerde

Benden Bu kadar ERkekleri Bu Kadar SAvuna Bildim.. Kadınlar Kendilerini Şansı sanmasınlar bence.. Yuce Rabbim Bizi Dunyaya ERkekler EZilsin Diye GEtirmedi...

Yokmu Destek Cıkan ERkek