Sevgiliniz gunun 24 saati sizinle ilgilenmeyebilir. Fakat onun ilgisini daha uzun sure uzerinizde tutmak elinizde. Bazı basit hareketler sevgilinizin icindeki ‘sevgi’ duğmesine basmasını sağlayabilir. Bu konuyla ilgili daha fazla birşey soylemeden kız arkadaşlarından etkilenen erkeklerin verdiği orneklere gecelim ne dersiniz?
- ‘Bir gun yolda yururken en sevdiğim grubun gitaristini gorduk. Ben hayranı olduğum bu adamın imzalı resmini istemeye utandım. Fakat kız arkadaşım ne yaptı biliyor musunuz? Hemen bir kağıt parcası bulup adamın peşinden gitti ve benim icin onun imzasını aldı!’
- ’Bir keresinde daha once başıma gelen bir olayı anlatmaya başladım ve kız arkadaşım beni susturup ‚’Ondan sonra da ağactan duştun ve bacağına 10 dikiş atıldı’ dedi. Benim hakkımda herşeyi biliyordu ve ben bundan cok etkilenmiştim’.
- ’Cıktığım kızlar ‚en sevdiğim yazarın Gabriel Garcia Marquez olduğunu bilir. Şu an beraber olduğum kız arkadaşım onlardan farklı birşey yaparak Marquez’in birkac kitabını okudu. Şimdi onun kitapları uzerine tartışabiliyoruz. Sanırım hayatımın aşkını buldum!’
- ‘Sinemada film izlerken birdenbire eğilip yanağımdan opuyor. Buna bayılıyorum’.
- ‘Sevgilime bir keresinde kakaolu keki cok sevdiğimi soylemiştim. Birkac hafta sonra bana harika bir kek yaptı’.
- ‘Eve cok yorgun geldiğim zamanlarda kız arkadaşım vucuduma masaj yapıyor. Bunun cinsellikle ilgisi yok. Sadece benimle ilgilendiğini gormek hoşuma gidiyor’.
- ‘Bazen kız arkadaşım beni kopuklu bir banyonun icinde karşılıyor. Bu cok hoşuma gidiyor’.
- ‘Kışın ortasında denize girmek en buyuk hayalim. Eski kız arkadaşlarım bunu duyduklarında bana ‘buyu artık’ derlerdi. Şimdiki kız arkadaşımsa ne kadar ozgur bir ruha sahip olduğumu soyluyor ve bu cok hoşuma gidiyor’.