Erkeklerin eşlerine en sık soylediği 9 yalan nedir?

Erkekler bazen eşlerini ya da sevgililerini mutlu etmek, bazen bir olayı geciştirmek ya da bazen sadece eşlerini kızdırmamak icin yalana başvurabiliyor. Genellikle beyaz sayılabilecek nitelikte olsalar bile erkekler bu yalanlara sanıldığından daha sık başvurabiliyor.

İşte erkeklerin sık soylediği yalanlar:

1- "Hayatımda gorduğum en guzel kadın sensin!"

En cok soylenen yalanlardan biri bu belki ama kesinlikle kotu niyet yok. Kendinizi iyi hissetmenizi istemesinin neyi kotu olabilir ki!

2- "Bu konuyu daha sonra tartışmak istiyorum"

Bu yalan ?Aslında bu konuyu bir daha acılmamak uzere kapatmak istiyorum? olarak tercume edilebilir. Buyuk ihtimalle suclu ya da haksız. Olayın derinlere gomulup unutulmasını istediği cok acık.

3- "Yemeklerine bayılıyorum canım!"

Onların damak tadını anneleri belirler. Ancak erkekler evlendikten sonra anne yemeklerine veda eder ve eşi harika bir aşcı değilse onun yaptığı yemekleri sevemez. Ancak eşini de kırmak istemediği icin bu yalanı soylemek zorunda kalabilir.

4- "Başka bir kadına asla bakmam hayatım" ya da "Başka bir kadını asla duşunmem balım."

Erkekler tabiatın kendilerine verdiği bir misyon olarak her zaman diğer cekici dişileri hedeflerine alır. Bu sizi aldatacağı anlamına gelmez elbette ama cekici bir kadını uzun uzun izleyip, hayallere dalmadığını soyleyen erkeğin yalan soylediği kesin denilebilir.

5- "Hayır kilo almadın" ya da "Şişman gorunmuyorsun"

Eğer kilo fazlanız varsa ve bunu biliyorsanız eşinize bu konu hakkındaki fikrini sormayın. Vereceği yanıt yukarıdakilerden biri olacaktır."?Evet 7 kilo kadar fazlan var" demesini beklemeyin.

6- "Toplantıdayım, seni arayacağım aşkım."

Saatine gore değişir ama bunu mesaiden sonra yaptığınız bir konuşmada soyluyorsa durumlar karışık demektir.

7- Telefonum sessizde kalmış

"İki dakika rahat vermedin, ben de beynimi yeme diye acmadım"? demenin kibar hali olma ihtimali son derece yuksek!

8- "Cok uzgunum" ? "Ozur dilerim"

Erkekler coğu zaman sizi deliye cevirebilecek şeylerin kotu ya da suc olduğunu duşunmez. Bunlar onlar icin gayet normaldir. Dolayısıyla yaptığı şeyin kotu olduğuna onu inandıramazsınız. Sonuc olarak, ozur diliyorsa konuşmanızdan yılmıştır ve dırdırı bitirmek icin uzgunmuş numarası yapıyordur.

9- "Nerdesin aşkım?" "Yoldayım aşkım"
Aslında değil. Muhtemelen daha yola cıkmadı ya da yola cıktı ama yol ustundeki pub?da bira iciyor. Konum atmasını isteyin, goreceksiniz.