Biriyle tanıştınız ve birkac goruşmeden sonra ondan hoşlandığınıza karar verdiniz. Şimdi bir dahaki buluşma icin can atıyorsunuz.Peki ya o? Size vereceğimiz ipuclarını değerlendirerek hoşlandığınız kişinin sizin hakkınızda ne duşunduğunu bulabilirsiniz.
Bir sonraki buluşmayı ona gumuş tabak icinde sunun

Onunla buluştunuz. Karşılıklı yemek yerken sohbet sırasında ona bir aktiviteye gitmek istediğinizi fakat arkadaşlarınızın işi olduğu icin gidemeyeceğinizi soyleyin. Orneğin ona ‘Yıllardır beklediğim şarkıcı sonunda Turkiye’ye geliyor. Konseri Carşamba gunuymuş ama butun arkadaşlarımın işi varmış. Galiba gidemeyeceğim’ deyin. Lafınız biter bitmez de ona en sevimli ifadenizle bakın ve gulumseyin. Bunun uzerine gecenin bitimine kadar size o konsere beraber gitmeyi teklif etmediyse onu bir daha aramayın.

Onu davet edin

Siz ve hoşlandığınız kişi bir grup arkadaşınızla dışarıda takılıyorsunuz. Cift olan bir grup sohbete başka bir mekanda devam edilmesini istedi. Ona sorduğunuzda siz başka bir yere giderken eve gitmesinin daha iyi olacağını soyluyorsa size kotu bir haberimiz var: bu adam sizinle cok fazla ilgilenmiyor. Fakat eğer gelmek istiyorsa sizinle baş başa kalmaktan hoşlanıyor demektir ki bu da guzel bir ilişkinin ufukta olduğunun habercisidir.

Numara yapın

Orneğin gittiğiniz kursta tanıştığınız ve sizinle ilgilendiğini duşunduğunuz biri var. Onu test etmek icin kucuk bir numara yapın ve mesela icinde isminiz ve telefon numaranızın yazılı olduğu bir defteri onun farketmesini sağlayarak sıranızda unutun. Eğer sizi aramıyorsa o defteri de onu da unutun.

‘Senden hoşlanıyorum’ deyin

Onunla konuşurken hoşunuza giden birşeye gulun ve ‘bu superdi’ deyin. Bu cumlenin hemen arkasından da aynı ses tonuyla ‘Senden hoşlanıyorum’ deyin. Bu carpıcı cumle ‘Tişortunu beğendim’ derken kullandığınız ses tonuyla aynı tonda olacağından ona duygularınızı acarken cok yumuşak bir geciş yapmış olacaksınız. Artık onun hakkında ne duşunduğunuze dair tum bilgilere sahip. Eğer bu bilgiyi kullanmıyorsa bilin ki sizden hoşlanmıyor…

alinti