Onun cep telefonu ile sizinki arasında arasında gidip gelen mesajlarda bazı anlam kayıpları olabilir. Bu şifreleri bazılarını kırıldı.
Birlikle olmaya başladığınız erkekten yeni bir mesaj geldi. Yaşasın! Ancak bu mesajı okurken bu heyecanınız yerini bir anda şaşkınlığa bırakıyor. “Ne demek istiyor bu?” Şaşılacak bir şey yok.
Mesajlaşmada tonlama goz teması ve duraklama gibi işaretler kayboluyor. Oysa ki bu işaretler karşımızdakinin amacını bize apacık anlatabilir. Erkeklerin gonderdiği sıradan mesajları toparlandı ve uzmanlara bunların gercek anlamlarını soruldu.
Yazan: Bir ara beraber bir şeyler yapalım.
Anlamı: Senden hoşlanıyorum ama senin benden hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tereddutlerim var. Mesajlaşma Zevki adlı kitabın yazarı Kristina Grish boyle bir mesaj gondeen erkeğin belli bir zaman tayin edemediği icin kendini riske atmadan sizi denediğini soyluyor.
Yazan: Bu gece cok eğlendim.
Anlamı: Seni tekrar gormek istiyorum.
Belli ki o gece harikaymışsnız yoksa bu mesajı gondermezdi. Akıllı Adam Avlama kitabı yazarı ve ilişki uzmanı Liz Kelly, bir erkeğin eğer sizden hoşlanmasa ve goruşmeyi gercekten istemese peşinizi bırakmakta tereddut etmeyeceğini soyluyor. Bu mesaj duygularını gostermekten korkmayan b,r insan olduğunun kanıtı.
Yazan: Uzerinde ne var?
Anlamı: Bu yeni goruşmeye başladığınız ve ya uzun suredir birlikte olduğunuz adam, kesinlikle cinsel eğlencelerin peşinde ve topu size atıyor.
Sizin topu kendisine atıp atmayacağınızı merak ediyor fakat siz bizim tavsiyemize kulak verin ve biraz nazlı olun. Erkeğin kişiliğina bağlı olarak fazla ileri giderseniz bu geri tepebilir.
Yazan: Daha sonra ne yapacaksın?
Anlamı: Buluşup eve beraber gitmek istermisin?
Bu mesajı genelde akşam saatlerinde alırsınız. Erkeğin bu mesajı coklu olarak geceyi beraber gecirebilme ihtimali olan her kadına yollayabileceği konusunda uyarıyor.Herkesin cevaplamayacağını tahmin ediyor ama gelen cevaplara gore kimlerin etrafta olduğunu bilecek. Bu capkın. Tum gece boyunca iletişimi koparmayacak ve geceyi kimle gecirmek isteyeceğine dair olasılıkları değerlendirecektir.
Yazan: Cok yoğundum.
Anlamı: Bitti.
Eğer siz ona mesaj attıysanız ve cevap olarak bu geldiyse artık size karşı bir şey hissetmiyor. Bunu duymak uzucu olabilir ama kısacası sizi başından atıyor. Uzmanlar hickimsenin beş saniyelik bir mesaja bile vakit ayıramayacak kadar meşgul olmadığına dikkat cekiyor.
Yazan: Şu anda musait değilim. Sonra arayayım...
Anlamı: Seni beğenmiyorum.
Bu mesaj ilk goruşmede sizden pek hoşlanmadığının eğer anlamak isterseniz en acık belirtisi. Bu gibi olumsuz mesejlarda hep ima etmek istediğinin uzerini kapasak da yeni aşklara yelken acmanın keyfini duşunup bizle ilgilenmeyenı salıvermek adetini edindiğimizde bu mesajlara gulup geceriz.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Mesajların şifresi cozuldu
-
13-09-2019, 18:39:56