Şimdi bir hışımla sayfayı acan arkadaşların aslında bu toplumsal gerceğimizi kabullenerek yorumlarını yazmalarını bekliyorum.

Turk erkeklerinin genel olarak bir yabancı kadın arzusu yadsınamaz bir gercek. Bunu hem yaz tatilini antalyaya rus-alman ortaklığını izlemeye giden altkulturumuzde, hem metropollerde yaşayan ve ben bu turk kızlarıyla anlaşamıyorum en iyisi yurtdışında yaşamak diyen postmodern kesimde, hemde bu durumun birebir icinde olan gurbetcilerin (ucuncu nesiller) artık yabancı kadınlarla ilişki kurmalarında ve evlenmelerinde goruyoruz.

Bu durumun aslında birbiriyle bağlantılı bircok cevabı olabilir. Sebepleri Turk kadının fedakarlık, vefakarlık, duygusallık, karmaşıklık, gibi duyguları normalinden fazla yaşaması olabilir. Kendisi hep ezilen oldukca, giymeyip giydiren oldukca, hakkını aramayan oldukca ikinci planda olmaya mahkum olacaktır. En buyuk farklardan biride tabiki ozgrluk kavramı ve bunun beraberinde getirdiği sorumluluk duygusunda yatar. evleninceye kadar ailesinin yanında yaşayan bir Turk kızı tabiki sorumluluk alma alışkanlığı kazanamıyor ve bir ilişki sırasında herşeyi erkek arkadaşından bekler duruma duşuyor. (Cevrenize bir bakın hak vereceksiniz) Bunlar bizim Turk aile yapısında var. Dunyanın en sağlam, saygın ve guzel aile yapısına sahibiz. Ama bunun arkasına saklanarak kendini geliştirememesi de Turk kadının sucu. Erkeklerimiz gibi kadınlarımızında herşeyin en kolayına kacması yani.
Artı Turk kızlarını kultursuz, yada sorumsuz olarak niteleyen kac tane erkek ileride doğacak kızını aynı duruma duşmesin diye sorumlulukları sahiplenmesine izin verecektir. Buda erkeklerin sucu tabiki. Bu insanların her sevgilimle yatayım ama karım bakire olsun mantığına hic girmeyeceğim.

Bu ornekler ve herşey birbirinin sebebi gibi gozuken olaylar cıkmazmı, acmazmı, yoksa herneyse kısa vadede duzelecek gibi gozukmuyor. Ama bir gercek Turkiye'de kadın sayısı erkek sayısından 1 milyon fazla ve erkeklerin dışarı bakması olayı arz-talep meselesi değil. Sorun toplumun herzmanki gibi kadınları boşvermişlik duygusunda ve kadınların buna eyvallah etmesinde.

Arkadaşlar Kişisel Fikirlerinizden değil Toplumun neden bu durumda olduğundan bahsediyoruz. Elbette herkes ben Turk kızlarını seviyorum yanıtı verecektir eminim..