benim programsız fotoraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun olmadı yardım edermisiniz benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

ne resmi cekmeye calışıyorsun anlamadım ? benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

bir siteden resim cekmem icin fotoraf yani nasıl cekebilirim bana tuş dediler ama tıkladım olmadı tuşda şu

Prt Sc SysRq ama tıkladım olmadı acaba kameramı lazım benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

Prt Sc tuşuna bastıktan sonra bilgisayarında başlat --->Tum programlar---> Donatlar---> Paint Ac
Paint actıktan sonra painte duzen---> Yapıştır masaustude cekteiğin resim geldi şimdi bunu kaydetmek icin Dosya---> Farklı Kaydet tıkladıktan sonra kaydeder kaydederken JPEG formatında kaydedebilirsin. benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

saol teşekkurler benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

DarK' Alıntı:
Prt Sc tuşuna bastıktan sonra bilgisayarında başlat --->Tum programlar---> Donatlar---> Paint Ac
Paint actıktan sonra painte duzen---> Yapıştır masaustude cekteiğin resim geldi şimdi bunu kaydetmek icin Dosya---> Farklı Kaydet tıkladıktan sonra kaydeder kaydederken JPEG formatında kaydedebilirsin.
Genişletmek icin tıkla ...

ama kameramı lazım cozemedim kamera gerekirmi benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

Hicbir şeye gerek yok..Resmini cekmek istediğin resmi actıktan sonra DARK ın soylediklerini uygula o kadar... benim programsız fotoğraf cekmem lazım fotoraf makinesiyle cektim ama duzgun o

saol tamam cok saol