Diyelim ki bilgisayarınıza format attınız ve yedeklemeyi de unuttunuz.Yenilenmiş bilgisayarınıza yapmanız gereken ihtiyacınız olan programları tek tek kurmaktır.Ama bu durum can sıkıcı ya da zaman alıcı olabilir.İşte tam bu noktada imdadınıza bu site yetişiyor.
Bu site yardımıyla bir cok populer programın son surumlerini tek seferde bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz.
Bunun icin yapmanız gerekenler cok basit:
-Siteden istediğiniz programları secin.
-Ardından alt taraftaki GET İNSTALLER butonuna tıklayın.
-Butona tıkladıktan sonra karşımıza sectiğimiz programlar geliyor ve onaylıyoruz.
-Bunu da yapınca indirmemiz gereken bir dosya oluşturuyor
-Dosyayı indirip calıştırıyoruz.Ve sectiğimiz tum programların son surumleri otomatik olarak kuruluyor...
Kolay gelsin.. Tum Programları Tek Seferde Yukleyin
Eline sağlık... Tum Programları Tek Seferde Yukleyin
Super bi paylaşım Super Pardus eline sağlık :f16: Yakın zamanda ihtiyacım olabilir Tum Programları Tek Seferde Yukleyin
Fazla soze gerek yok super:f16:
Yanlız virus falan olmaz dimi şayet ben program indirmekten kurmaktan o kadar cok hazetmemki virus programı bile kurmadım...

Ezlem' Alıntı:
Fazla soze gerek yok super:f16:
Yanlız virus falan olmaz dimi şayet ben program indirmekten kurmaktan o kadar cok hazetmemki virus programı bile kurmadım...

Genişletmek icin tıkla ...
Sanmam virus yok...Olsa bile bunu acı tecrubelerle oğrenmemek icin bir virus programı şart...O kadar da kendine guvenme Ezlem..Biliyoruz cok cesursun ama

Pardus' Alıntı:
Sanmam virus yok...Olsa bile bunu acı tecrubelerle oğrenmemek icin bir virus programı şart...O kadar da kendine guvenme Ezlem..Biliyoruz cok cesursun ama

Genişletmek icin tıkla ...
Benim pc efsunlu Pardus bana dayanıyor ya virus vız gelir ona..(not:sakınılmayan goze cop batmıyor coksunde laptop alayım diye gozune bakıyorum hic bir şey olmuyo kafire..)