Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti iceriği
Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti nedir

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti

Adobe Dremweaver CS5 ile cizdiğiniz web şablonlarını CSS tekniği ile yayınlamaya hazır hale getirebileceğiniz bir program.Bu programın iceriğine baktığınız zaman sizlere bu teknikleri detaylarıyla birlikte anlatılmaktadır. Bu set paket olduğu icin her programın birbirleriyle entegresinden bahsedilmiştir.Orneğin Photoshop programından bir resmi Dreamweaver'a ekleyebilir ve entegreli bir şekilde zahmetsizce ve hızlıca calışabiliyoruz.
Yaptığımız web sitelerini Google gibi arama motorlarında on sıralarda cıkartabilmek icin bazı standartlarımız var. Bu standartları sitemize uygulayabilmemiz icin Dreamweaver'a ihtiyacımız vardır.

Bu sette sizlere Adobe Dreamweaver CS5 versiyonu anlatışmıştır. Konu iceriğine bakıldığında bircok ozellikten bahsedildiğini goruyoruz. Ozgun orneklerle bu programı rahatlıkla oğrenebileceğiniz sade anlatım ile Adobe Dreamweaver CS5 eğitim setimizin vazgecilmezlerindendir.
Eğitim seti sonunda Dreamweaver'ı aktif bir şekilde kullanmış olup CSS kodlamasına hakim olmuş olacaksınız.