Bir gun Şeytan Boynu Bukuk Dolaşırken Bir Tane Kadın Gormuş Ve Sormuş.
-Neden Boynun onunde .. Şeytan... Şeytan Yanıt Vermiş..
-Şu Felanca Koyu Bilirsin.Ordaki Herkesi Yoldan Cıkardım.Ama Hocayı Ne Ettimse Bir Turlu Yoldan Cıkaramadım.Adam İyilik Sever Dinine Başlı Herkese Yardım Eder.Onu Yoldan Cıkaramadığım İcin Boynun Eğri..Demiş.
-Gel SeninLe Bir Antlaşma Yapalım
-Nasıl Bir Antlaşma
-Sen Bana Bir Cift Kırmızı Papuc Getirceksin.Uzeri Altınlarla Suslenmiş,Ben Hocayı Yoldan Cıkaracam
-Tamam O iş Cok Kolay..Yarın Gene Burda Buluşalım.Sen hocayı Yoldan Cıkarmış Ol Papucların Hazırdır.
Ve Kadın Hemen Evine Gidip Komşusunun Cocuğunu ALmış.Ve Hocaya Haber Salmış.Cocuğum Cok Hasta Yetişsin Diye.Bunu Duyan Hoca Hemen Apar Topar Kadının Evine Gelmiş..
-Bacım Duydumki Cocuğun Hastaymış Bir Gorebilirmiyim.
-Buyur Hocam İceride
Ve Hoca Eve Girer..Ama Bir Bakarki...Cocuk Sapasağlam Oturuyor.Evin Ortasında da Bir İcki Sofrası Kuruluymuş.Hoca Sinirlenerek
-Hani Hanım Bu cocuk Hasta İdi
-Bak Şimdi Hoca Efendi...Ya Burda Sofradaki İckili Yemekten Yer İcki İcersin.Ya BenimLe İlişkiye Girersin.Yada Bu Cocugu Oldurursun
-Ben Bunların Hic Birini Yapmam..Bana Musade Et Ben Gideyim
-Eger hoca Efendi Yapma Dersen Cama Cıkarım Ustumu Başımı Yırtarım Ve Avazım Cıktığı Kadar Bağırırım.Hoca Bana Sarktı Diye
Hoca Bakmışki Her Ucu B..klu Değnek.Duşunmeye Başlamış.En Azından İckiyi İceyim.Cenab-ı Hak İcinde Bulunduğum Durumdan Dolayı İnŞaAllah Beni Affeder.Cunku Ben Cocukda Olduremem Zina da Yapamam Diye Duşunmuş..Ve İckiyi İcmiş..
Aradan Saatler Gecmiş..Sabah Olmuş Ve Uyandığında Ne Gorsun..Cocugun Boynu Kesilmiş.KadınLada Zina yapmış.Yani İckiyi İcmiş Cocugu Oldurmuş Kadınlada Zina yapmış
Kadın Hemen Şeytan İle Buluşacağı Yere Gitmiş ve Olayı Anlatmış.Şeytan Kadını Dinledikden Sonra Papucları Bir Sopanın Ucuna Takarak Kadına Uzatmış..Kadın
-Niye O Şekilde Verdin Ayakkabıları
-Hanım Hanım Sen Bana Bile Papucu Ters Giydirirsinde Ondan...
Evet Arkadaşlar..Şimdi Burdaki Cıkaracağımız Ders Nedir.Eğer Kadınlar Şeytan Gibidir yada Daha Kotudur Diye Duşunduyseniz Yanlış..Bu Hikayeden Cıkaracağımız Ders İcki Kotuluklerin ANASIDIR.