kısa ayrılık nickleri
ayrılık sozleri
Ayrılık Nickleri
ğzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir.
Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Akıllı ise O'nu ayaklarını altında arar... Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken olmek demektir
Allahım beni oyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamasın...
Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gozlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Gormek istedim, son defa goremedim cunku aramıza olum girdi...
An gelir insan gulerken ağlarmış. Gozyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
Aramıza yollar, yabancı kollar,zor yıllar girdi,umitlerimi,saf sevinclerimi derken seni kaybettim Bir iki sozle bir kac şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim.
Araya koskoca yıllar girse de kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girse de araya ben seni unutmam unutamam ki ben sana kocaman bir can verdim sen bana sevgi durustluk verdin ben seni nasıl unuturum ki sen bana bir can bir sevgi verdin..
Artık gunlerim gunlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her cileyi gordum hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım şimdi anlıyorum acıdan hasretten gozyaşından başka hic bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime yok olan gecmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım cocuklar Gibi Ağladım..
Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dunya donmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım...
Aşkımız su uzerine yazılan bir masaldı, goz kirpimi kısalığında kelebeğin omru uzunluğundaydı. Kalbimizde bir omur boyu cekeceğimiz yaralar bıraktı.
Aşkın bitmiş olsa da hic sevmesen de Beni cok aldattın hoş gormesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gun donersin diye.
Ay doğarken bir soğudun arkasından,gul yuzunde sisli bir esintiyle,akşamın gocusune huzun serperek ve yağmurdan geceye perdeler cekerek beni duşun unutma...
Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim caresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde olumu kucakladım masmavi yureğimle...
Bak yine soldu guneş yine akşam oluyor omrumun kadehine sensiz bir gun doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni cok seviyorum.
Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuclarıma,gidersen kuşlarda olur bende.
Gidişinle beni boş bir sedaya bıraktın, şimdiden sayıyorum sensizlik gunlerini ve geleceğin gunu bekliyorum sabırsızlıkla, o gunun sevgisiyle avutuyorum bir parcacık kalbimi.
Gitmek mumkun olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yureğimi, savursam kullerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi kullerim sana olan sevgimle..
Gittin... Şimdi bir mevsim değil, bir hayat girdi aramıza. Ne sen donebilirsin artık geriye, ne de ben kapıyı acabilirim sana.
Gokte rahmet olsan umudum değilsin seninde yağmurunda ıslanmıyor bedenim kızgınlığım sana değil kendime senin mevsiminde acmıyor acamıyor ciceklerim..
Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben hep seni duşunurken. Huzun yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın. Goz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle
Gozlerim seni rahatsız ediyorsa kapatırım bir daha acmam,sozlerim seni rahatsız ediyorsa susarım bir daha konuşmam , varlığım seni rahatsız ediyorsa olurum bir daha karşına cıkmam, sevgim seni rahatsız ediyorsa uzgunum cunku ona engel olamam.
Gozlerim yollarda bekletme ne olur,bu aşka bir huzun ekletme ne olur,bana sensizliği oretme ne olur,yokluğun cehennem,cennetim sensin...
Gozlerin sozlerini ortecek kadar masum, duşuncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim sucum ne bir tanem.
Gozyaşım utangac boynunun inciden kolyesi olsun, her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun, isterim sen de ben gibi yan omrune hep ağla,,hep ağla, bu benden son dua, bu benden ayrılık hediyesi olsun..
Gul filizlendiği gunden itibaren guneşe aşıktır. Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz.
Guller anlatsın sana olan sevgimi. Guller anlatsın yalnızlığımı, caresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın.Ben anlatamadım guller anlatsın.
Guneşin başka iklimleri aydınlatmaya, başka gonulleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde, kÂğıdı, kalemi elime alıp, seninle dertleşmek, yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni ozlemek geciyor icimden. Sana yazmak. Sana Seni Yazmak.
Guneşin her doğuşunda ben biraz daha batıyorum.Bu hayatı anlamsız,sensiz yaşıyorum.Her gun sanki olumu bekliyorum.cunku ben sensiz yapamıyorum..
Guzelsin, şirinsin, şahanesin.cektiğim cileye tek bahanesin.Melek mi şeytan mı bilmem ki nesin.Tuzaktan tuzağa atsan da olur.Ben seni seviyorum ya sen beni sevmesen de olur.
Ayrılık Nickleri
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Ayrılık Nickleri
-
13-09-2019, 17:30:35