Gothic nickler
değişik olan nickler
guzel degişik nickler
Şizofreni Nickler
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gul uğruna dikeni
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
enjekte eddim tum hayallerimi karanlıaaa...!!!
aydınlıın hapsolduu karanlıında osgur bırakıldıı yerde son cırpınışları ruhumun
Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLi....õLmek iStiyør øLemiyøRum..
Ciqlik iStiyør kuLaklarim..ya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!?
Ruh um kÂrÂnLîk'LÂr , ßêdênîm sana Âît...
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM oLduRMeK eĞLenCeM...
tahta tekerleklerle ceset taşıorlar,
cesetlerin bazıları yaşıorlar...
cesetler bi daa olmckler,
cesetler gerie donmicekler!
Hayallerim var gercek olmayan, umutlarım var bir turlu hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzaktan bile gorulmeyen, bir derdim var caresi olum olan...
''Hep İciNe ataN , hc bişei kafasıNa taKmıyo Gibi goruNen , MutLuLuk roLu oyNayaN kız , artK roLuNu İyi oynayaMıyoR''
daha da sessizleşiyorum her gecen gunde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde...
olum yine aynı yerde aynı saatte cıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gulmekteydim cunku sen coktan olmuştun
Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur
YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını.. ,, Herkésin Yuzu Gozu IsLaq ßaşLarı Egik.. ßenim H£p oLdugum GiBi
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kucukkén ßi yérim acıınca
opimmdé gcsin dérdin ya..
KaLBim acıo anné hadi opté gcsinn
Yuruduğumuz yoLLardan gectim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık..!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
OLmek icin sebebim Yoq AmA yasamaq İcİNdE SINIRDAYIM
ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın!
hayat bir kez daha ağıtlar yakıyor gunahlarıma...aynaların aykırı titreşimlerinde goruyorum ruhunu.Tutunmaya calıştıkca nefeslerime ellerin itiyor beni yine kendi icime ve sozlerinle baş başa kalıyorum..
goglerin inleyen efendisi,cağıldayan ruhunla varlığıma lanetini ufle birkez daha...ufle ki asırlardır kendi karanlığında curumeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hucresi son kez kavrulsun ve acılı kıvranışlarım anlam bulsun...
Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana , beni guldurun ama ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Onu duzeltmek ise batan guneşe dokunmak kadar zordur. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi guneşin batmasını bekle
Şizofreni Nickler
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Şizofreni Nickler
-
13-09-2019, 17:30:19