facebook iz bırakan kitap sozleri
iz bırakan kitap sozleri facebook
facebook iz bırakan kitap cumleleri

facebook izbırakan kitap sozleri

Bugun ağlamayı duşunuyorsan sakın yapma
cunku bir yerde
Senin bir guluşun icin yaşayan biri var...

İnsan geride bıraktıklarını ozler, sahip olduğundan sıkılır, ulaşamadığına tutulur..
Ve ulaşılmaz olan hep aşk olur

'Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz.
Şaşırmayın ! Ben, 'Seni seviyorum' diyenine bile rastladım.

Cemal Safi

Ardına bakmadan cekip gidenlerin peşine duşmek icin yaratılmadık biz.
Bir gorunup bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir.
Sen insansın..
Hatırladın mı?

Tarık Tufan

Şunu kafana sok bir kere, bir kadın aşık olduğu erkekle evlenmez.! Baktı bıcak sırta kemiğe dayandı, geleceği icin bir tercih yapması lazım, o zaman tutar iyi baba ve iyi koca olacağını tahmin ettiği, sırtını yaslayabileceği adamı secer. Anladın mı ?
Yoksa "aşk" dediğin bugun var yarın yok cici bir histen ibaret !

Elif Şafak

Eski sevgilinizi mi ozlediniz? Onu arayın.En fazla 5 dk. icinde niye "eski" olduğunu hatırlatacak bir mallık yapacaktır zaten .

DYLAN

"Ne garip.. Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de gormek istiyorlar".

Gore Vidal

Seninle ben bir caydanlık gibiyiz. Ben ust kısmıyım ,sen alt kısmı ;hani buyuksun ya ! Aramızdaki fark ise şu; Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın .

Kucuk İskender

''Kalbinizde olup da hic kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, uzulmeyin.''

Murat Menteş

Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım.
"Kimileri gururunun yettiği kadar sever, Kimileri de omrunun yettiği kadar..."

Charles Bukowski

''Hayat satranc gibidir David," demişti babası.
"Her parcanın kendi işlevi vardır. Bazıları zayıftır, bazıları ise guclu. Bazıları oyunun başında işe yarar, bazılarıysa sonunda. Ama kazanmak icin hepsini kullanmak zorundasın. Aynen hayatta olduğu gibi, satrancta da skor tutulmaz. On parcanı kaybedip, yine de kazanabilirsin oyunu. Satrancın guzelliği budur işte. İşler her an tersine donebilir. Kazanmak icin yapman gereken tek şey tahtanın uzerindeki olası hamleleri ve anlamlarını iyi bilmek ve karşındakinin ne yapacağını kestirebilmek.

Olasılıksız / Adam Fawer

"Dunyanın en buyuk cezaevi, cahil insanın kafasının icidir."

Montaigne

"Cocuğa toplumda babasının zenginliklerine gore değil, kendi ruhunun zenginliklerine gore bir yer verilmelidir."

Planton - Montaigne Denemeler