merhaba bayanlar ben 28 yaşında 1 cocuk annesi bir bayanım ben tam 14 yılımı
buyuk otellerde kendimi mesleyim uzerine geliştirmeye adamıştım taki naz dogana kadar naz 29 haftalık dogdu ve 1 ay kadar kuvezde kaldı sonuc merak ediyorsunuz deyilmi kuvezdeki kontrollerinde şu teşhis konuldu PREMATURE RETİNOPATİSİ birdaha hic ğoremeyecegi aaa soruyorsunuzdur caresi yokmu malesef 6 amelyat gecirdi ve umut asla yok tıp nakadar gelişirse gelişsin şuan 2.5 yaşında fizyo terapi ve bireysel eyitim alıyor her neyse size bunu anlatmamın nedeni bizim başımıza gelene kadar cevremiz hic umrumuzda olmuyor ne olup bittiği bizi ilğilendirmiyor anneler aslında bayanlar cok duyarlıdır ama ne oldu bizlere bu kadar duyarsız olduk gercekten merak ediyorum şimdi neyapıyorum işi bıraktım kızımla ilğileniyorum ğorme engelli ayleleri araştırıp onlara binebi yardımda piskolojik olarak bulunuyorum doğudan yatılı gelen istanbula gorme engelli cocuklara eşimle beraber ve arkadaşlarımla yardım ediyoruz ve sizleride bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz unutmayın ben kızımı saglıklı bekliyordum ama insanların umdugu ve arzu ettiği gibi olmuyor birgun sizinde başınıza gelebilir aaa durumumdanda hicbirzaman şikayet etmedim birkere bile uzulmedim bu cocugun geleceği benim ona sagladığım tutuma baglı teşekkur ederim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- cevremizdeki engelliler
-
13-09-2019, 17:28:10