Facebook Kısa Anlamlı Sozler

Gonul kimi severse aşk onda guzeldir, başkasında kar etmez!

Biz hic beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların karşısında direnmeyide. Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gozler, yine erir gideriz unutulur yeminler

Ey sevgili gonulden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu. Bende sadece seni sevmekle yetindim

Kimseyi kırmayayım diyorum,
Bir de bakıyorum kendim paramparcayım..

Bunca yaşadıklarınıza rağmen, eğer hala yalnızsanız;

Duşunuyorum oyleyse VARIM, uşeniyorum oyleyse YARIN.

Ne duşunuyorsun diye sorup durmα Fαcebook, Ne duşunduğumu αnlαyαmαzsın ; Sevdiğim erkeğin profili sende olmαsα Umrumdα mısın ?

Facebook ne duşunuyorsun? Twitter: “ne yapıyorsun? Foursquare: “nerdesin? Sonuc: yeni sevgilim sosyal medya.

Sevgili feyzbuk, kalbin kadar temiz olan bu ne duşunuyorsun bolumunu bana ayırdığın icin oncelikle teşekkur ederim.

Alcak gonullu yureklerde yaşayan duşunceler, en yuksek duşuncelerdir.

Tanımadığımız insanların durtuklemesine karşı geri durt butonu yerine bi de s-ktir git butonu olsaydı nolurdu, cok mu kırılır – uzulurlerdi ?

Dunya ateistler toplantısının tam ortasında iceri dalıp, “Allahınız yok mu lan diye bağırıp kacasım var.

Sevgili Uyku, biliyorum seninle bazı problemlerim oldu fakat şimdi sana cok ihtiyacım var. Lutfen don.

Gidenin ardından kucuk Su dokuyorum. Rahatlıyorum.

Caya batırdığım biskuviyi duşurmeden ağzıma atmak icin yaptığım hırsı hayatımın diğer hic bir kısmında yapmıyorum.

Bir şeyi yarım yamalak soyleyip sonra “anlamadım dediğimde “boşver diyen arkadaş. Yarra Yering diye şarap var. İcer misin ?

Facebook isminin yanına Bok var ekle yazan arkadaş, kendinle bu kadar barışık olduğun icin seni kutluyorum.

Şampuanın Ustunde Kuru Saclar İcindir Yazdıgı icin Şampuanı Sacını Islatmadan Kullanan Arkadaşı Bodruma Kapattık Mutluyuz.