Facebook Arkadaş Onerme,
facebook arkadaş oner
Facebook arkadaş onerileri ana sayfada, yeni kullanıcı tanıtım turu arkadaşlar sayfasında ve sitenin cevresindeki reklam alanında gosterilebilir. Daha fazla Oneri gormek icin, Tumunu Gor bağlantısına tıklamanız gerekiyorr.
Oneriler, hem Facebook’taki onaylı arkadaşlarınızla tekrar iletişime gecmeniz, hem de tanıyor olabileceğiniz kişileri ve Facebook Sayfalarını size gostermek icin onerilerde bulunur.
Facebook, parcası olduğunuz ağlar, ortak arkadaşlarınız, iş ve eğitim bilgileriniz, Arkadaş Bulucu’yu kullanarak aktardığınız arkadaşlarınız ve diğer bircok faktoru goz onunde bulundurarak sizin icin Oneriler sunar.
Bu otomatik bir ozellik olduğundan, zaman zaman tanımadığınız veya arkadaş olmak istemediğiniz kişileri de gostermektedir. Ancak burada bilmeniz gereken en onemli nokta, Facebook’un bu sayfada gosterilen kullanıcılara asla sizin adınıza arkadaşlık isteği gondermeyeceğidir. Yani endişeye gerek yok

Eğer Facebook’un onerdiği tum kişileri engellerseniz, Oneriler kısmı da gozukmez. Bu durumda Oneriler’e Arkadaşlar acılır menusunden “Arkadaşlarını Bul”u secerek erişmeniz gerekir. Daha fazla eşleşmeniz olduğunda, bu kısım ana sayfanızda yeniden belirecektir.
Facebook’taki herkesin sizi bu kutuda gormesini istemiyor olabilirsiniz. Bunu engellemek icin Gizlilik Ayarları sayfasından gizlilik ayarlarınızı kısıtlayabilirsiniz. İletişim Bilgileri kısmı altından, “Beni arkadaş olarak ekleme” ayarını “Arkadaşlarımın Arkadaşları” olarak değiştirebilirsiniz. Boylece herkes değil, sadece arkadaşlarınızın arkadaşları Oneriler kısmında sizi gorebilecektir.
Facebook arkadaş onerme kodu 2011
Arkadaş Onerme Kodu Calıştırma
Oncelikle onermek icin profil resminin altında bulunan "Arkadaşlarına Oner" butonuna tıklıyoruz. Onunuze ortada acılan kutuda arkadaşlarınız cıkacak.. Ortada acılan kutunun ustune gelip mouse'un sağ tuşu ile tıklayalım ve... "Yeni Sekmede Ac" ı secelim........ Yeni sekme acıldığında onunuze sadece arkadaşlarınızın olduğu sayfa gelecek bu sayfada aşağıda bulunan kodu adres satırına yapıştıralım hepsi bu kadar..
KOD:
javascript:fs.select_all();
alıntı