Oncelikle şunu belirtim Evlenince bence erkekler değişmiyor onları Değiştiren Kadındır..Evlenmeden once sevgi oranı her erkekde % 80 dir % 80 ise evlenınce bunu % 500 isteyen kadınlar var gelelim konuya

Ben kendim erkek olarak şunu belirtim..Aslında kadınlar kendilerini pek ustun gorurler sanki ondan başka guzel yokmuş bak seeeeeeen

Bunu ben kendim solemiorum yani bunlar olan şeyler :::
Hic duymadınızmı cici aylar s'cım aylar die bir soz wardır..cici aylar s1cım aylar ilK 3 AY bi iyi gecer ilk 3 ay icinde şole laflar gelir..kapı calarsa dur aşkım ben bakim..sonra eşi yemek yapar ayyyy ne kadar da guzel olmuş ohhhh mis gibi kokuyor eline sağlık der kadını şımartır..sonra televizyonda erkek kanalla gezerken eşi der dur dur bu dursun erkek seslenmez acar oraii..sora 3 ay gecer

artık s'cım ayı başlamıştır
kapı calarsa ... eşi mutfaktaysa Alooooooo Kapı calıo baksana yaaaa
Eşi yemek yaparsa : ıııııııiiiy irencc yemeklerın aynı Anneninki gibi olmuş der
sonra erkek kanalları gezerken eşi dur dur bu dursun diyince kocasında der dur bi ya şunu izlemem lazım cok onemli baktıu ısrar edio 2 tane cakar ağzının ortasına sesi kesiLir yani şole bi durum war ewlenmeden once erkekler kadınlara % 80 yalaklanır..ewlendıkden sonra bu oran % 55 e duşer

ama kadın onu % 80 de tutmak istiorsa bence ewde SARAT SURAT asmicak somurtmicak hic..biraz yağ cekecek..aşk ım lafı en az ewdeyken 20+30 kere kullansın fazla aşarsa erkek gıcıklanır we evlendik artık azalt bu kelimeyi der yanı ewlendıkden sora erkekleri % 80 de tutmak ıcın BU KOZ KADINLARIN ELiNDeDir.. işi biLiorsa tabi

ha bu arada Yalaklanır ,% 80 dediysek..hemen burnunuz hawaya kalkmasın yalaklanmaz ilgi gosterir yane kendinizi bişi zanetmeyin ha şunu da solim şimdi Bayanlar Evlenmekten korkar morkar Hayır KORKMAYIN eğer siz istesenız Evlenınce 1 erkeği AVUCUNUZUN icinde kapkaccıı gibi oynatırsınız ama işi biliosanız..yok bilmiosanız % 55+65 arası olan sevgi oranına katlanıcaksın guzelim Evlenip Evliliğini 40 yıl 60 yıl olene kadar surdurenler war..

En onemlisi evliLikte bazı olaylarda SABIR ETMEKTir:::SABIR ETMEK BOYUN BuKMEK DEĞİLDİR..SABIR ETMEK Mucadele etmektir..once bunu kawralayın derim..evlenip 1 hafta sonra boşanan insanlar var bunu sizde biliorsunuz..ama Bir Bayansanız Bayanlıgıda hanım hanım guzel guzel yerinde cilve yerinde naz yerindede guzellik yapiorsanız tmm dır o ERKEK AVUCUNUZUN icinde

BOL ŞANS HERKESE..ALLAH iNŞALLAH HERKESİ NERDE Mutlu ediorsa oraları Nasip etsin