Gunaydın Mesajları Facebook
Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın
Yuzunuzden gulumseme kalbinizden umut eksik olmasın, gununuz aydın mutluluğunuz daim olsun.
Yureğinizin sesi duyulması ve butun dileklerinizin gercekleşmesi dileğiyle. Gunaydın.
Gonlu sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Guzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gonul dolusu Gunaydınlar.
Gitmen sorun değil de.. Hasta falan olduğumda, Doktorun seni bana hatırlatması zoruma gidiyor. 'Nefes' al, 'Nefes' ver . Tekrar gunaydın sevgilim
Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın
Gun Seninle Guzel Gune Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Gunlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Gunaydın Olsun bebeğim..
Gunaydın,gunaydın Pozitif duşun bugun Once gulumse Sonra gul Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta Katıla katıla Gul korkma Siyah renk gidecek once Gunun pozitifleşecek Gokkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır Ve gulmek bulaşıcıdır H
Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ayısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın.
Gunaydın! Evinizden bereket, dilinizden dua, kalbinizden Rahman ve Resul aşkı eksik olmasın.
Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun Sana Birtanem..
karanLık gecmiş Silindi omrumuzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Gunaydın Sevgilim..
Gunlerimin Biricik Aydın ışığı Bugun Gun Senin icin Doğuyor Kalbimden Gunaydın Bebeğim..
Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana..
Once Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Actığımda Bana
Seni Seviyorum bebeğim Gozlerin gibi Bugunde Gunaydın Olsun Guneşime.
Gunaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe , Gunaydın Dost Kalplerde Acan Buyuk Guneşe , Gunaydın Yureklerden Akan Sıcak Dizeler , Yurek Yangınlarına Su Gonderen Gozeler.
Kalbim Gibi Bugunde Senin icin Aydın ve Gunaydın Arkadaşım.
Gunun Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe.
Gunumuz Gunumuze Aydın Olsun Gunaydınlar Olsun.
Gunaydın mesajı Facebook Mesajları
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Gunaydın mesajı Facebook Mesajları
-
13-09-2019, 17:18:12