Google Plus Oyunları
Google Plus daki oyunlar
Google Plus da hangi oyunlar var
Google Plus +1 oyunları
Google Plus Oyunları nasıl oynanır

Google Plus Oyunları

Google,Google Plus oyunlarını kullanıcılarına actı.Oyunlar Google tarafından yapılandırılmamış internetten de bulabileceğiniz bilindik internette ve facede oynanan populer oyunlar.

Şimdilik google plus +1 oynanan oyunlar şunlar;

Crime City Dragon Age Legends Angry Birds Bejeweled Blitz Beta City Of Wonder City Of Wonder Diamond Dash Dragons of Atlantis Zynga Poker Edge World
Bu oyunları ilerleyen gunlerde size tanıtacağız şimdilik ben sizin icin Dragon Age Legends bir denedim =)

Oyunun amacı insan ırkından başlayıp ejderha ve benzeri yaratıklara karşı savaşmak. Oyuna başlarken Buyucu, Savaşcı ve Okcu gibi 3 farklı yeteneğe sahip karekterden sadece birini seciyorsunuz ben savaşcıyı sectim.

oyuna ilk başadığınızda biri savaşcı biri buyucu otomatik boot 2 tane yardımcınız oluyor.

Size verilen atakları kullanarak karşınızdaki duşman ve ejderhaları oldurmeye calışıyorsunuz.Oyun mause ile oynanıyor.butun yaratıkları temizlediğinizde karşıdaki sandıktan ceşitli eşyalar kazanıyorsunuz..(iksir vs. gibi.)

Daha sonra 2. bolume geciyorsunuz.2. bolumde iki yeni yardımcınız daha oluyor.

Oyundaki boş beyaz dairelere istediğiniz yardımcıları tıklayarak yerleştiriyorsunuz.

ve sağ alt koşedeki turuncu yere tıklayarak yeni bir savaşa başlıyorsunuz .oyun boyle devam ediyor.

Doğrusunu soylemek gerekirse ben oyunu oynarken pek zevk almadım ama şavaş oyunu meraklılarına yinede bir denemesini oneririm ..=))

forumdas.org
21.09.2011-AtlaS