Twitter Ozlu Sozleri
Bir şey sorduğumda evet diyorsun ya hani, ayağına basmak geliyor hemen icimden. Hayal işte, kuruyor insan
Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gonlume .
Okyanusta Olmez De İnsan ,Gider Bir Kaşık ''Sevda'' Da Boğulur..
Gulmek her zaman mutlu olmak icin değildir. Bazen oyle gulmeler vardır ki; en buyuk acıları gizlemek icindir....
Gecen gun bakkala gittim. "Bir cilekli link alabilir miyim?" dedim. O da "Uye olmadan linkleri goremezsin" dedi.
Anadilimiz gibi iki yabancı dil konuşuyoruz: İLGİSİZCE ve ANLAMAZCA
Sen Onun Sorduklarına Cevap Vermeye Bile Tenezzul Etmezsin, O seni Susturduğunu Sanır. Hayat İşte
Tavuk Kocası horoza donerek derki Bir sabahta oterek deil operek uyandır bee adam

Sus be kadın..
Sen adamı"aşık''edersin.
Az kaldı, şimdi alacağım seni kalbime
Allah yarattı demeyeceğim,eşek sudan gelinceye kadar seveceğim
Her katil merak eder vurduğu insanın olup olmediğini..bu yuzden aylar sonra gelen "nasılsın" sorusuna umut bağlamayın!.
Yine adına surundu dilim .. Surc-u lisan ettiysem AŞK olaa..
Gidiyorum dedim." Cehenneme kadar yolun var" dedi. "O halde daha cok karşılaşırız" Dedim. Sustu..
Olum Yattığımız Zaman Yastığımızın Altında, Kalktığımız Zaman Burnunumuzun Ucundadır
O kadar yoruldum ki artık hayattan Yoldan gecen bir taksiyi cevirip; 'Uzaklaşan hayallerimi takip et.' diyesim var
"İki durumda cok dikkatli olunuz. Yemek yerken ağza girene konuşurken ondan cıkana."
Her Sevişmek AŞK Olsaydı ;Kutsal Sayılırdı Fahişenin Pezevengi Opuşu
Hic kimse bir gulumsemeyi satın alabilecek kadar ZENGİN değildir...Ama cok kimse gozden yaş akıtabilecek kadar UCUZDUR
Aslında soylediklerimden cok , sakladıklarımda gizliyim. En iyisi anlamak icin konuştuklarımdan cok, sustuklarıma kulak ver in.
Fakir bebeğin icemediği sutu, zenginin kopeği iciyorsa; bana adaletten bahsetmeyin.
Başkalarının hatalarından ders alın. İnsan butun hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor.
Masal kitaplarına benzedi artık zamane aşkları.. ' Okuması cok guzel ve zevkLi ; ama inanması bir o kadar zor ' .
Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! "Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sozle. Ne de O Soz Ağlasın Kimin Eline Duştum Diye...
Kendinden nefret edip ayna parcalamak kolay,sorun sonrasında ortaya sacılan binlerce "SENİ" kim temizleyecek..
Sunnet anında yukarı bak kuş var diyen sunnetci amca! yukardaki kuşu bırak sen aşağıdaki kuşa bak da istikbalimle oynama..genc ERGEN
Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olunur...
Genc Turk Atasozu:Turkum,Doğruyum, Calışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...
Bir aptalın sizi opmesine izin verin ama bir opucuğun sizi aptal etmesine asla!
Tamam sen şimdi git... ama kalbinle gel sonra..
Oyle bir gittinki bakakalmak kaldı bana arkandan.'Ne gozumu alabildim,ne goze alabildim'.
"İnsan; Gecmişin hasretcisi, geleceğin ozlemcisi, yaşadığı anın şikayetcisidir".
Gidiyorsun diye değil, ıslanan yanaklarım kurusun diye asıyorum yuzumu
Gelişi guzel ayrılıklardı benimki.. ben hic senin kadar esaslı,gitmedim senden..
Sevdiğini serbest bırak. Donerse senindir, donmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, comeldiyse sakın dokunma.
Gozleri idam sehpasıdır,kadının. ve bu yuzden derindir goz cukurları..
Kadın sevgi uğruna herşeye hazırdır, hatta sevişmeye de. Erkek ise sevişmek icin herşeyi feda etmeye hazırdır; Sevmeyi bile !
Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip; Varlığını ilikler misin omrume...
Pardon, buralarda bir kac kırık kalp gordunuz mu ? Size soruyorum bayan; Hic aynı kalpte defalarca dirilip oldunuz mu?
Biliyorlar aslında... Seni gazete kağıdına sardığım şarabım gibi biliyorlar... Uluorta ve gizligizli seni sevdiğimi...
Belki de En Sevdiğim Sakarlığın... Gozlerime Takılıp 'Yureğime' Duşmendi..
Soylemek isteyipde soyleyemediğim cok şey var.Kiminizin yuzune kiminizin gelmişine kiminizinde gecmişine
Bakkalda 10 kuruş eksiğim cıktı cebimdeki sakızı uzattım, afalladı.Gun intikam gunudur bakkal amca !
Aldığımız ceyrek altını kutusunda rahat ettirebilmek icin altına sunger koyan bir milletiz.
Eros'pu cocuğu al o oklarını bi tarafına sok.
Eski sevgililerimin hepsine 14 şubatta kandil mesajı atıcam .. Aşka gelmediler bari imana gelsinler

" En iyi arama motoru yahoo mu lan?" ... " ben ne biliyim abi, google'dan aratsana."
İnsanı 2 şey Ayakta Tutar , Biri Sağ Ayak , Biri Sol Ayak. Gerisi hikayee...
İLAN: Bulent Ersoy'a makyoz olarak,sıvacılar,boyacılar,kaportacılar alınacaktır.
İdeal erkeği dunyanın her koşesinde bulabilirsiniz. Ama ne varki dunya yuvarlaktır. Yani koşesizdir...
Konu Rus kadını ise kriteri 'yatmayı bilmesi' ama konu Turk kadını ise kriteri 'oturup kalkmayı bilmesi' olan canlıya Turk erkeği denir.
Camına "arabada bebek var" stickerı yapıştıran şahsiyet, ışıklarda bebeğe ceyrek altın mı takalım, ninni mi soyleyelim, ne istiyorsun soyle?
14 şubat hayal urunudur tek gercek adana durumudur. [Sevgilisi Olmayan Adanalı Ergen]
Allah'ım cok paranın beni değiştirip değiştirmediğini oğrenmem icin lutfen bana bir şans ver!
Bazı insanlar matruşka bebekleri gibidirler, tanıdıkca kuculduklerini farkedersiniz...
Neymiş efendim sigarayla kola gitmezmiş ! Yok yaa Sen sevmekle aldatmayı gotururken iyiydi ama !
Cennet ve Cehennemle ilgili ileri geri konuşmak istemem; cunku ikisinde de mukemmel dostlarım var. " Mark Twain
Sıradaki kufur Facebook'ta once ekleyip, sonra kimsin diye sorana gelsin.
Dunya Nufusuna Gore Her Erkeğe 3 Kız Duşuyormuş. Benim Hakkımı Kim Yiyorsa Haram Zıkkım Olsun..Emi
İsimlerine ousan,ayshe,ayshu,bequm,qisem gibi harf ekleyip cıkaran insanlar; nece konuşuyorsunuz siz lan ?
31 i sadece bir sayı , saksafonu sadece bir calgı aleti olarak algıladığımız gun AB ye gireriz bence
Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gideceğim, kulağı kaşınır biri beni anıyor...abi kirlisin işte ya bi git yıkan alla alla
Superman'in Tshirt'unu Giymekle Kahraman olunmaz kızım,Yiyosa Taytınıda Giycen
Sevgilileriyle Opuşurken Fotoğraf Cekilip Facebook'a Koyan Gerzekler,Gerdek Gecenizi 4 Gozle Bekliyoz ona gore..
11810 U aradım reklamlarında oynayan kızların numarasıni istedim. telefonu yuzume kapattılar. hizmet sıfır daha da aramam.
Hocalar kalemimiz olmayınca "Sen neden geldin?" diyor. 5 dk sonra kendisi pilot kalem istiyor. Sen de gelme o zaman okula
Karısını oldurup yeni yaptırdığı evin temeline gomen adamdan şok itiraf;"Evi Benim Uzerime Yap Dedi bende yaptım karımı hic kırmazdım
Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş"O KEDİ BURAYA GELECEK"Uleyynn demiş
Hayatta karşınıza cıkan fırsatları mutlaka değerlendirin. Eğer değerlendiremiyorsanız hemen fırsatlarla dolu AVON kataloğuna baş vurun
Sevgili RTUK,10 dk. reklam arasına alaşmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken duşenlerimiz var
Bir Bayanın Gozyaşının Akmasına Sadece Soğan Değil, Bazen Bir "HIYAR" Da Neden Olabilir...!
9 Ay Boyunca Cıkmaya Calıştığı... Yere Bi Omur Girmeye Calışan Canlıya ERKEK Denir...
'' 80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .''
2012 icin "1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" calışmaları devam etmektedir
"Ne zaman ki birisinin dedesinin adı berkecan olur, işte o zaman biz AB'ye gireriz aga
En uyuz meslek bankacılık bence gun boyu milyarları say dur. akşam olunca BİM' den ucuz yoğurt al eve git.
Bir araba hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra otv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun, para yetmez , babayı alırsın hevesin kacar...
Bir ilişkide kadından susmasını beklemek ineğe cilek yedirip "cilekli sut" vermesini beklemekle eş değerdedir...
Elin oğlu gulu, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kıcına takıyoruz. Sizde hala bizden romantizm bekliyorsunuz cık cık
Biriyle olmaya başlayınca arkadaşını dostunu aramayan insan; ''yaa inan ki hep aklımdasın'' yalanını yemiyoruz artık, size iyi sevişmeler..
Yururken yere duşmuş bir kız gordum, hemen koşup kaldırdım 3 kere opup kenara bıraktım nimet lan sonucta, gunah
Bedava icki varsa, galeriye giderim. sanat anlayışım bununla sınırlı.ozur
Duğunlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gulmelerine sebep olan konuşmalarını merak eden sadece ben değilim demi ?
En buyuk sanat; bir elle yağlı yağlı cips yerken klavye tuşlarını yağlamadan yazma sanatıdır. Biliyorum hepiniz sanatcısınız
Cakmaktaki gaz seviyelerini dengeleme bir Turk hastalığı olarak kayıtlara gecmeli. Madem Turk'sun dengele gorsun.
Televizyonu Sadece Show TV'yi Ceken Yoksul Adam Evinde Acundan Olmuş Olarak Bulundu.
Sonra "Bu mumcunun mumu umumumuzun mumudur." derken aynaya bir baktım. Dudaklarım Aynı Angelina Jolie.valla
Telofonumun en cok sessizde bırakıp evin icinde kaybetme ozelliğini kullanıyorum
7 Kere Evlenmiş olan Seda Sayan Nikah Masasını Yemek Masası Sanıyor Karnı Doyunca Kalkıyor
Lunaparktan geliyorum ne dolaplar donuyor gormeniz lazım, işin icinde cocuklar bile var.
Her kadına sahip olmaya calışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır.
Eşiniz canınızı mı sıkıyor ona sen biraz kilo mu aldın? deyin ve kenara cekilin,bu onu bi sure sizden uzaklaştırır.
Misafirlğe gidildiğinde yırtık corapın getirdiği farkındalıkla ayakkabıyı cıkarıp terlği giyerkenki gecen zamana ışık hızı denebilr
Bu zaman da Aşkta yuzun gulsun istiyorsan ya cok yuksek gelirin olacak ya da her turlu giderin.
Cay suzgeci, makarna suzgecine sormuş; "Baba, annem nasıl biriydi?". Makarna suzgeci yanıtlamış; "Senin annen bir elekti yavrum".
Girdiğimiz gunahlar, olduğumuzde aynen bize girecek. Saygılar.
"Seni Ozledik" diye mail atıp kendini hatırlatan forum sitesinin adminine cicek-cikolata kapıp gidesim gelir.. Yapmayın, duygusalım diyorum!
Prens Charles olmak da zor. Bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.cok incitici cook
Kılıcdaroğlu Yaptığı Acıklama'da Secimler"RECEP"ayına denk geldi bu işte hukumetin parmağı olabilir Secimlerin tekrarlanmasnı istiyoruz dedi
Yıl 2050 bankada muşteri temsilcisinin sorusu : Annenizin kızlık nicki nedir?
Bir erkek icin nazik,sevgi dolu, duşunceli tanımlamalarını kullanabilirsiniz.Bu yalan olur ama yine de soyleyebilirsiniz
Elinde Blackberry, sırtında Burberry, ayağında Fred Perry sonrası...gelberry...yar...gelbery
Hic sevmediğiniz bir insanın tekrar sizinle konuşmak istemesine kıl donmesi denir.
Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı,bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir...
Kimsenin Değişmesini Beklemeyin. KUTUK Tersten Okununcada KUTUK'tur
Komşularım dinlediğim muzikleri o kadar seviyorlar ki her seferinde duvara vurarak ritm tutuyorlar.
Kavanoz kapağını acamayan kadının kocasından yardım istemesiyle sonuca ulaşmasına "BEYin gucu" denir...
Şimdi ki aşklar babadan alınan harclık gibi oğlene kadar dayanmıyo..!!!
Ev hediyesi olarak getirilen Borcam'ı "biz de başkasına gotururuz" deyip acmayan kişiye ''Turk'' denir
Karınca Duası: Bugun inşallah kimse ustume basmaz. Amin
Bocek gorunce cığlık atıp ortalığı koparan mal; Sen olunce haşeratın sulalesi g.tunde halay cekecek haberin yok
Cok zorluyosun beni herkesin bi katlanma sınırı var. - (şişman kıza dert yanan tayt)
Bir erkeğin yanaktan opeyim deyip sevgilisini dudaktan opup tokat yemesine "kasti faul" denir.
Kız arkaşımla iddiaya girdik kaybeden bıyıkları kesecek.
Sevgilin varken capkinlik yapilmazmis ne yani diyetteyiz diye menuyede mi bakmiycaz
SevgilininSen Daha İyilerine Layıksın Yalanıyla EsnafınAbi Dukkanın Onune Park Etme Mal Gelecek ŞimdiYalanı Kıyasıya Yarışır
Herkes aynı şeyi duşunuyorsa, hic kimse fazla bir şey duşunmuyor demektir.
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Oteki tarafta bulaşık yıkatmıyolar.
Yeni ayrılıp facebooka ortam super,cok mutluyum yazan genc evde eski resimlerle salya sumuk ağlarken burnundan baloncuk cıkarken yakalandı
Kacanı kovalıyorsan bir heves, acanı kovalıyorsan zevk uğrunda koşuyorsun ancak ağzına sıcanı kovalıyorsan aşıksın.
Kadınların bakış acısı bir sen, bir ben, bir de bebek. Erkeklerin bakış acısı bir sen, bir ben, bir de yedek
Sabah kalkıp saate baktığında daha alarmın calmasına 2 saat olduğunu goren genc, mutluluktan bir daha uyuyamadı
Bi bağlantıyı paylaşıp ustune onu beğenip ustune bi de supermiş yaa diye yorum yazan insan. Bu kadarı yetmez.Sevişmen lazım o bağlantıyla
Şubat 13 ceksin geri kalan gunler marta eklensin; bizim sevgilimiz yok bari kediler bayram etsin.
Milletin aldığı iPad'in iPhone'un taksitleri bitmeden yeni model cıkartarak gercek bir iPne oluyorsun Steve'cim. Bunlara dikkat edelim.
Bir yerde denk geldiği kişi doktorsa: "Şuram biraz ağrıyo bi baksana", oğretmense "Bizim kızın matematiği zayıf ya" diyen kişiye Turk denir.
Yanında olmayanı istemek, seni sevmeyeni sevmek, bırakıp gideni ozlemek... Ters psikoloji bu kadar sıkı bir disiplinle calışmak zorunda mı?
Bitmeye yuz tutmuş bir ilişkiyi kurtarmaya calışmak, dibinde biraz kalan şampuana su eklemek gibi. Yetmez. Ama gideri var bi sure yani.
Eskiden memuriyeti kurtuluş olarak goren "Devlete sırtını dayadın mı tamam." vardı, şimdi "Dikkat et de devlet sana dayamasın." var.
Turkcell=Şahan Gokbakar, Avea=Ata Demirer, Vodafone=Şafak Sezer, Turk Telekom=Cem Yılmaz ama faturalar gelince biz hic gulmuyoruz o nolacak?
Acaba ben de bi gun minibus şoforune "şofor beyy beni ışıklarda indiriyosun" diyen sarışın kız kadar ozguven sahibi olabilecek miyim?
Sevdiğim kadına bazı bazı hayatım demiştim. belki biraz daha sevmeme izin verseydi ona artık hayatım demeyecektim. hayat diyecektim.
AVM'ye cakıyla girmeme izin vermeyince guvenlik, gittim migrostan bi doner ve kasap bıcağı alarak karşısına gecip e mal şimdi napıcann dedim
Ulkemiz kadınlarının bazı tip erkeklere bakış acısı aynen şoyledir ve bu uc kelimeden oluşur: tırtmış tırtmışsın tırtsın
Kadın:Sevgilim"Aşkımızdaki İlk gunku heyecanımı kaybettim" Erkek:yahu İlk zamanlarda bungee jumping yapıyorduk da benim mi haberim yoktu?
2050 yıllarında etrafta bisuru dovmeli piercingli şule nineler,canberk dedeler falan olacak ya,ben en cok o gunleri merak ediyorum
En cool kızların bile bundan 10-15 sene sonra "odanı topla","tabağındakini bitir" diye bas bas bağırıyor olacak.Bir de boyle duşun cok vahim
Sen şimdi giydiğin minicik eteğin ve derin dekolteli gomleğinle bizi kendine laf atmaya mecbur ediyosun.Etme
Surekli kendinden bahseden insan,sen kendinden bahsetme.sen gittikten sonra biz senden bahsedip kulaklarını cınlatacağız zaten
Abi telefonumda kayıtlı aninda cagirabilecegim en az 10 kiz var diyen erkek.Senin Pezevenk Olduğunu Duşunuyorum yanlışsam ozur
Sahneden Seyircilere Beni Sizler Yarattınız Diyen Unlu Şahsiyet .Gozlerimizdeki Pişmanlığı Farkediyorsun Değilmi
Hayatımda ilk kez bir arkadasıma 2 sayfalık mesaj attım cevabı sadece ''ok'' oldu . O ''ok' munasip biyerine saplansın guzel arkadaşım.
Mesela "iyi gunler" dediğim birisi akşam olunca yanıma gelip, "allah razı olsun senden, gunum guzel gecti" dese. Beni sevindirse.
Onu hep gulerken gorduğun icin mutlu biri olduğuna kanaat getirme, ağladığı zamanlarda gozden kayboluyordur sadece.
Bazen iyiyim dediğinde daha fazla soru sormaması gerektiğini anlayan insanlara da ihtiyac duyarsın.
Duşunceler ic ice olduğunda mesafe dediğin nedir ki, bir tren, bir otobus, belki bir ucak bileti.
Bazı insanların size 1 adım gelmesi icin sizin 3 belki de 4 adım gitmeniz gerekebilir ama o insanlar bir kere geldiğinde gitmeyi duşunmezler
Benimle mutlu musun? + Hayır. - Peki neden benimle birliktesin? + Sensizken daha mutsuzum.
Ayrıldıktan kısa bir sure sonra başladığı yeni ilişkisinin temelleri senin elini tuttuğu gunlerde atıldı, sen seni cok sevdiğine inanırken.
Bazen ayağını yorganına gore uzatmaz, ama o uşumesin diye kendi ayaklarını dışarıda bırakırsın.
Her hatanın bir bedeli vardır ve en kotusu pişmanlık olarak odenendir.
Birini ozlediğinizde uzulmek yerine ozleyebilecek birine sahip olduğunuz icin kendinizi şanslı hissetmeniz gerektiğini farketmelisiniz.
"Biri var onu daha iyi tanımak icin rahat olmak istiyorum,olursa onunla devam edicem olmazsa sana geri donucem"in ozetidir biraz ara verelim
Aylar sonra arayan eski sevgili erkekse başka birini, kızsa daha iyisini bulamamıştır.
Bekaretin bacaklarının arasında kendini evleneceğin adama sakladığını soyluyorsun. Peki ya dudaklarında ki doğmamış cocuklar..
Erkeklerin kalpleri yerine cuzdanlarında yaşayan kadınlar, ruhları yerine kalcalarının okşanmasına razı olmak zorundadır.
Cesaret bir gaz pedalıdır ve korku da bir fren; hedefinize giderken ikisine de ihtiyacınız vardır
Allahı nedense duşuşte hatırlarız yukselişte unuturuz
Hayatımdaki butun golgelere ve butun karanlıklara teşekkur ederim; onların sayesindedir ki ışığı şimdi eskisinden cok daha fazla seviyorum.
Kibirli adamın butun yolları kustahlığa cıkar!
Cevremiz,Şeytanın yetenekli taklitcileriyle doludur.
Eskiden dunyayı kurtaran adam kahraman olurdu şimdi g....unu kurtaran adamlar kahraman!
İnsan duşunen hayvan olacağına yaptığı hayvanlıkları duşunseydi daha iyi olmazmıydı
Abi seviyosan git acıl bence...G...te giren şemsiye
Universitenin liseden tek farkı, cimlerde sevişebilmenizdir.
Gencler birbirini facebooktan gormuş beğenmiş, msnden titretmiş, twitterdan follow etmiş, e biz buyuklere de retweet etmek duşer.
Kızlar, bazen bacaklarınız gozlerime dik dik bakıyor. cidden cok rahatsız utanıyorum.( Utangac ERGEN )
Abi fakirlikten nasıl kurtulurum? +Burdan duz git, hemen koşeyi donunce.
Gecen sene aldığım ayakkabı icin "zamanla acılır" diyen tezgahtar haklı cıktı, bugun ayakkabım benden hoşlandığını itiraf etti.
Bedava uye olduğunuz twitterda trilyonluk havanız kime ?
Yaz ayları,imamların gozle imtihanında butunlemeye kalma ihtimali yuksek olan aylardır..
"hayat facebooka benzemez arkandan yorum yapan cok olur ama bildirim gelmez"
"biz seninle muge anlı'nın sacı gibiydik, aynı kafada fakat hep ortadan ikiye ayrık."
"Medeni halimiz bekar olacağına, bekar halimiz medeni olsun."
"Kadın unutmaz; sadece sineye ceker. Zamanı geldiğinde ise iade eder". (D. Noel)
Boşta terazi gorduğunde elini ya da elindeki her hangi bir şeyi luzumsuzca tartmayan, bizden değildir.
Her tombul kizin en buyuk hayal kırıklığıdır sevgilisine dogru koştuktan sonra ayaklarının yerden kesilememesi bence.
Teşekkur kelimesi "tşk" diye kısaltılınca bir tek benim aklıma mı başka bir kelime geliyor yoksa bilincaltım benimle teşekkur mu geciyor?
Sacı-bıyığı boyayınca genc oluyorsun da,otobuste yer isterken mi yaşlılığın tutuyo Koleston Kestanesi kılıklı Amca
Ad-soyad ile dalga gecmeyi falan sevmem ama, Dondu Yeter nedir abi nasıl anne-babasınız siz ya
"Bu sene asimetrik kesimler revacta" - Kasap Cemal
"Aradığım erkeği bi turlu bulamıyorum!"diye yakınan kızla,cantasında calan telefonunu 5dk.da zor bulan kızın aynıdır bence
iş hayatında mutluluğun formulu, şunu kendine hep tekrarlamak: "Mezarlıklar vazgecilmezlerle doludur"
Uğurlu sayısı hatundan hatuna değişen canlıya yavşak denir.
Yatakta karısıyla bastığı adama "ırz duşmanı mısın lan sen şerefsiz"diye bağıran kocaya pişkin Cevap
" Hayır ben hic kimseye duşman değilim "
Birgun herkes yaptıklarının bedelini odeyecek .. eğer odeme yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız.
''Gunah işleyip işleyip sucu bana atmayın'' Şeytan
Gecenlerde bi kadınla tanıştım; 110 kilo, 1.90 boyunda. Adıyla musemma biriydi: Emine Boyuna
Beni her gorduğunde ''rengin solmuş'', ''gozlerinin altı cokmuş'', ''iyi gorunmuyosun'' diyen insan. -mal mısın sen, olum ne ictinde bu kadar kafa yapıo olum
Seks kasedi cıkınca milletvekili olmayan MHP'li aday Şahin K'ile 3 film icin on anlaşma imzaladı.Vekil adayı Şahin K İdolumdur dedi.
Sevgilinden ayrıldın diye gunlerce ağla, sonra git facebook'a "supergirls don't cry" yaz. hic oldu mu deLiKiz16? sana yakıştı mı PrinceSs19?
Surekli "şampiyon belli ikinci kim?" diye gezen adamlardaki o teşekkur almış ilkokullu ozguveni bende olsa dunyayı gec, uzaya hukmederdim.
Boşandıktan sonra Saclarını kısacık kestirip kızıla boyatıp sonrada aşk romanı yazmaya merak salan ablalar baz istasyonu gibi. her mahallede 2-3 tane var.
Aklıma "amele yanığı" diye bi espri geldi ama google'a gore zaten yapılmış. oysa kısa kahkullu embesil kızlara cok temiz giydirecektim. sağlık olsun.
Sırf moda oldu diye bakkala bile taytla inip vileda sopası gibi bacakları sergileyerek insanları hayattan soğutan kızlar derdiniz ne sizin
"grup fotoğrafınızı cekelim diye makineyi uzatırken 'ehe sağ uste basınca ceker' demeyin artık. biliyoruz o kadarını." -turk garsonlar derneği-
Boş icki şişelerine cay doldurup itinayla bufeye dizen amca artık yemiyoruz biliyosun dimi
"et koy gecer","sarımsak sur sakal cıkar","marulu dik koy ustune otur stresi alır" diyen teyze ve amcalar, hani nimetle oyun olmaz diyodunuz
Facebook ve twitter mesajlarında 2-3 yazışmadan sona hala "emesenvarmı"diye soran cins var ama vermiyom napıcann
Yıllardır her allahın gunu aynı coşkuyla hotel california videosu paylaşan arkadaşlarınız yerinden alınır, dovulur, aynı gun teslim edilir.
Hayatımın bir kısmında emine s. beder'in gobek adını bulmaya adamıştım ve az once o korkunc gerceğe ulaştım; sunduz. evet, bildiğin sunduz.
Babaların "bir numara buyuk alalım seneye de giysin"i kadınların "bir beden kucuk alayım, nasılsa diyete başladım"ını havada karada dover.
Butun universite hayatını kantinde gecirenlere normal diplomanın yanında "serbest meslek erbabı" belgesi de verilsin, gencler rahat etsin.
Sağa sola "ben anlatılmam yaşanırım yea" yazan gerzek, neden cv'nin sırf "hobilerim" kısmı bile 2 sayfa o zaman? oraya da oyle yazsana
boş gozuken ve işaret edilen taksi onumuzden tam gaz gectiğinde icindeki yolcuyla goz goze gelmek; utanc ve stresin mukemmel karışımı.
"abi baksana cok komik bi video" deyip 10 yıl once izlediğiniz videoyu acan arkadaşlarınız yerinden alınır, dovulur, aynı gun teslim edilir.
Yazdıklarına gelen her cevabı retweet eden keko ve dukkana gelen her unlunun fotoğrafını duvarına asan ocakbaşı sahibi aynı kişi. caktırma.
Onceden defalarca okuduğu ilac prospektusunu her hastalandığında tekrardan okuyan ruh hastalarından biri de benim. kızma, ateşten hep.
Kız arkadaşı eski fotoğraflarını gosterirken her tanımadığı erkek icin "bu kim?" deyip eski sevgili radarına donuşen adam, kahven hazır gel.
Tum fotoğrafları photoshopta siyah beyaza cevrilmiş kemik gozluklu facebook melankolikleri, bu gece nasılsınız? şarap? ah, alayım canım.
Sevgili ''msn'' gibidir.İlk başta ''uygun'',biraz ustune duşunce ''meşgul'',arayınca ''dışarda'' iş ciddiye binince ''cevrim dışı''...
"Ayy valla yiyecek gibi bakıyorlar'' deyip egosunu tatmin eden kızlar; lutfen herşeyi yanlış anlamayın bazı insanlar aburcubur sevmez...
Sırf otobuste yer verdiği icin teşekkur eden bayanla ilgili 'kesin benden hoşlandı lan' diyen adam, hayal gucuyle atomu bile parcalar...
İlişkiden ilişkiye koşup 'doğru insanı bulamıyom ya' diyen insan, bulamazsın cunku sadece operatorun değişiyor, numaran aynı, okuzluğun aynı.
Hayatımda ki En Buyuk Engeli Yani "SENİ" Maziye Gomuyorum.. mazide Sana Gomsun Sevdiğim...emi
Rakı ile Bira'nın ezeli rekabetinde ,araya giren Lufer ve Tuzlu Fıstık acı 1 hezimete uğramıştır Ama yinede Kazanan her turlu KAFAM oLmuştur
Surekli "erkekler kutuktur" "gerizekalıdır erkekler" "hepsi aynı bunların" temalı paylaşımlar yapan kız ; yalnızlık Zor dimi ?
Guzellik uykusundan uyandım. diye şirinlik yapan kız ,' Olmamış bir daha yat '...
Sozum bi kadının tebessumunden onca anlam cıkaran yawşaklara bi adam olun,ananız hic gulmedi mi lan sizin !
Dunyanın en yuksek tahtına da cıksan, yine aynı gotle oturacaksın..
Gercek şu ki;Hayallerimizde ki insanların hayallerinde ki insanlar değiliz !
Bunca konuşarak susmayı beceren varken, Yaşayamamak, yaşama bicimi olmuşken; Susmalı . . .
Sus'a susamak gec bir itiraf artık, ve haybeden bir itiraz bu giderayak goz bukmeler...
Bir "kanun" taksimi yap "adaletli" olsun.Bir tatli huzur ver,kalamis senin olsun..!
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda..
Benim devrimini gercekleştiremediğim, emperyalist kalbinde, kac faşist pezevenk şimdi, yonetime el koyuyor ? /paveL
Neye uyanacağımı bilmeden yasaklığına kapattım gozlerimi ve Fahişe gecelerde yol aldım duşlerine
Biliyorum ruhumda terkedecek birgun beni,acım topraktan once curutecek bedenimi ve ben şimdi hangi carmıha germeliyim gecmişimi.
Sen seviyorsun diye bir kelebek edasıyla baharın ince dallarından binlerce ciceği yureğimin eteklerine topluyorum senin icin
Beni dışardan yargılayanlara soyleyecek hic bir sozum yok.Zaten dışarda kalmaları yeterince ceza onlara
Gozlerinin "kahve"sinden koy omrume, kırk yılın hatırına " sen"de kalayım!
Ben seni severken,seni başkasına bırakmayacak kadar adam,başkasında olduğunu bile bile bekleyecek kadar kadın olabilirim senin icin
Birbirimiz gozlerinin icine bakıp sevgimizi itiraf edememekti aşk.Ve gozlerinin icine bakıp nasılsın arkadaşım demekti intihar...
Ben, senin icin 'belkiydim'. Sen benim icin 'keşke'. 'Belki' seviyordur diye 'Keşke'lerim ısrarcı bu gece..
Ne olur yani, bu sene de "insanlık" moda olsa?
Golgemi en yakın dost zannederdim kendime, Meğer oda mecbur olduğundan geliyormuş benimle..
İctikten sonra 'aranan kadın' değil, aradıktan sonra 'icirten kadın', değerlidir..
"Piskopatlıkla alakası yok, Senin dalını kıranın ağacını kokunden sokeceksin".
Ben gittikten sonra ağladığını soylediler normaldir her motor su kaynatır!
Hayranım sana , bir kısa mesajla omrumu kısaltabiliyorsun..
Bir insana gereğinden fazla değer verirsen..Gereğinden fazla nankorluk gorursun...!