Huffington Post okurlarından, evlilik hayatında buyuk değişimlere sebep olan 10 kucuk tavsiye!

Huffington Post okurlarına sordu: Evliliğinizi daha iyi hale getirmek icin neler yapıyorsunuz?

İşte ilham verici 10 cevap:
1. Guzel, uzun bir sarılma
“Gunde en az bir defa, ozellikle işten sonra, durup birbirimize uzun uzun sarılırız. Konuşmadan, opuşmeden, hareket etmeden… Kollarımızı birbirimize dolayıp oylece durur ve kendimizi o sarılmaya bırakırız. İkimizin de stresini azaltan muthiş, sessiz bir andır o.”
Michelle Gold

2. Eşinizi guldurecek kucuk, tatlı bir numara
“Bazen kocamın ayakkabısına, ceplerine ya da arabasına birşeyler saklıyorum. En sevdiği atıştırmalıklar, son zamanlarda yaptığımız eğlenceli bir şeyi hatırlatan bir nesne gibi kucuk şeyler… Yanlarına komik notlar da yazıyorum ve bu onu her seferinde gulduruyor!”
Lacey Marie

3. Asla ‘teşekkur ederim’ demekten vazgecmeyin!
“12 yıllık evliliğimiz boyunca, kocam bana hala her akşam yemeğinden sonra ‘Mukemmel yemek icin teşekkur ederim’ der, bu basit bir yemek olsa bile. Takdir edildiğimi hissetmek daima iyi geliyor!”
Debbie Wagner

4. Sadece size ozel bir gece ritueli…
“Eşim ve ben yatakta atıştırırız – biraz gece yarısı dondurması ya da bir parca cikolata, cocukların asla haberi olmaz!”
Humi K.

5. Sadece ‘seni seviyorum’ deme, uzun uzun anlat…
“Yatmadan once her gece birbirimize “bugun seni seviyorum cunku…” ile başlayan şeyler soyleriz. O gun ne olmuş olursa olsun bunu yapıyoruz. Ayrı kalsak bile telefonda ya da mesajla anlatıyoruz…
Jae Russell

6. Opuşmeden ayrılmayın!
“Ben işe giderken, o uyuyor oluyor ve her gun ona ‘ben gidiyorum’ diyorum, o da ne olursa olsun gozunu aralayıp beni opuyor.”
Steffanie Anne

7. Gununu guzelleştirmek icin ne yapabilirim?
“Kocam soğuk kış gunlerinde benim icin arabamı hazırlar: Motoru calıştırır, kar ve buzları temizler… Ondan cok once işe gidecek olduğumda bile bunu yapar. Kendi başıma da halledebileceğim bir şeyi sırf benim işimi kolaylaştırmak icin her seferinde yapıyor olması harika! Ben kalkıp uşumeyeyim diye cok daha erkenden kalkıp bunu benim icin yapıyor…”
Wendy Griffith

8. Ayrı takılmak da iyidir…
“Eşimle ilişkimizde kendi ilgi alanlarımız ve ozel zamanlarımız olması ikimiz icin de cok onemli. Ben yoga yaparım, o da arkadaşlarıyla takılır… Ayrı kaldığımız bu zamanlar birbirimizi ozlememiz icin ve anlatacak yeni hikayeler biriktirmemiz icin ikimize de fırsat verir.”
Sarah Goodier

9. Dokunmak onemlidir!
“Daima cıplak uyuruz ve birbirimize dokunuruz. Sadece ayak parmaklarımız bile olsa, uyurken vucutlarımız birbirine değer…”
Lauren East

10. Aşkım sen bir numarasın!
“Meşgul olduğunda bile aklında olduğumu bilmek bana iyi geliyor. Bazen onun telefonunun ajandasına bazı hatırlatmalar yazıyorum, ‘seni duşunuyorum!’ gibi şeyler…”
Kasey Christine St. John
Kaynak