Facebook En Guzel Ayrılık Sozleri
En Huzunlu Ayrılık Sozleri Facebook
'Git kelimesini kabul edemem, g' yi alırım ama; goz yaparım, gel yaparım,
gam yaparım... Kalanını goturebilirsin, kolye yap mesela, hic olmassa
adın yazar uzerinde VEFASIZ diye..
Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; "Cunku ihanet bir ruh hali değil, karekterin dokuluş bicimidir".
Hic durmadan parantez ac, ben kapatırım. Sen unlemlerle takıl, ben soru işareti olup aklında saltanatlar kurarım. Sen eksilerden artılara gec, carpıları ben atarım. Sen virgullerle uğraşırken, ben coktan noktayı koyup kayıplara karışırım ve sana oyle bir eşittir bırakırım ki, eşitleyecek hicbir şey bulamazsın!
Sevipte soylmeyeni seven affetsin.Sevmypte seviyorum dyeni ALLAH affetsin.
Sen Oyle Birini Sevki Sen Onun Icin Olmeyi Duşunurken O Coktan Olmuş Olsun ...
gecenin sessizliğinde kayboluyor haykırışlarım sensizliktekn kurtulmak icin bu cırpınışlarım bir gun bu okyanuslarıda aşacagım seni sensizliğinle cehennemde yakacagım
icimdeki ates sondumu sence? yoksa hala ALEV ALEV yaniyormu ,ben farkinda degilimki sanada anlatiyim bazen goz yaslarimla sondurmek isterim icimdeki atesi ama farkinda degilmisim cunku o goz yaslarim daha cok ALEVLENDIRIYORMUS icimdeki atesi ama merak etme cok acitmiyor bikere asiri ateslenirim ama sonra kul olup gider...
Cok sevmiştim seni , haketmediğin kadar . Binlerce kişiye yetecek kadar ! Kes sesini , hatta minnetar falanda olma . Ustum sende kalsın , o'na harcarsın ..!!
bir allah bir annem bilirdi seni ne cok sevdigimi istersen anneme sor soylesinn o kiskanir hic cekemezdi seni cunku ben terbiyesizlik yapip annem gibi sevmistim seni

Susmαnın en buyuk erdem olduğunu soyleyen hocα , keşke soruyu yαpαmαyıncα bunu αnlαsα .
Benim icin ne iLk Oldun nede Son Olucaksın Adını Kara Defterime Yazdım Birgun Unutulacaksın!
bikez bos gec be, bi kez be... Tek bi kez! Hepmi vurucan be! Dondun dondun vurdun yaa. Silahin olsa kursunun bitmez de, tek bi defa iskalarmisin ki...
Soyle yar soyle ellere gittinde benden farklı bir şeymi buldun? Sana demiştim gidişin benim bitişim olur..Gozumun yaşına bakmadan gittin..Sen farkına varmadan hem beni hem kendini bitirdin..Eski bir tanıdık gordum;hali perişan,icki kadehi tek sırdaşı olmuş dedi..Karşıdan sadece seni alkışlamak geldi elimden..Mutlumusun...
Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!
Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir cift goz Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedim Mİ_?