Twitter İcin Telefon Uygulamaları Hakkında Bilgi

Twittera Cep Telefonu İle Bağlanmak Telefon Uygulamaları

Arkadaşlar Sosyal ağlar geliştikce insanlar her yerden bağlanma ihtiyacı duyuyor. Cep telefonunuzdan Twitter ağına kolayca bağlanabileceğiniz uygulamalar...

uTweetMe: Uygulama arayuz olarak cok guzel tasarlanmış. Gosterişten uzak fakat bir o kadar kullanışlı bir uygulama uTweetMe. Coğu java destekli cep telefonunda calışabilecek bir uygulamadır.

MoTwit, Bu uygulama ise PalmOs işletim sistemli akıllı cep telefonlarında kullanılabilir.

Where, Bu uygulama Google Android, Palm, IPhone ve BlackBerry telefonlarında kullanılabilen yeni bir uygulamadır.

MobiTile , Symbian S60 3rd, 5th Editions, Symbian S40, Windows Mobile işletim sistemli telefonlarda kullanılabiliyor.

Tweets60, Nokia Sybian s60 v3 sonrası icin hazırlanmış bir twitter istemcisidir. Nokia 6600 s60v2 surumu olduğundan bu programı test etme şansım olmadı.

TinyTwitter, Bu uygulama Windows Mobile işletim sistemi kullanan cep telefonları icin tasarlanmış. Bunun yanında Java Midp 1.0 ve Midpp 2.0 icinde indirilebiliyor. Bu programıda test etmedim.

J1CK.Tweet , Bu uygulama ozellikle geniş ekranlı ve Qwerty tuş takımı kullanan telefonlar icin hazırlanmış. N95, Nokia 5800, Samsung F480 gibi telefonlarda kullanabiliyor.