Facebook’ta herhangi bir kişinin Beni gormesini istemiyorum
Facebookta Birisini Engellemek istiyorum
Facebook Durumunu Cevrimdışı Yapma
Facebook’ta cevrimdışı gorunmek icin, aşağıdaki sohbet e tıklayın ve Secenekler den Cevrimdışı O l‘a tıklayın.
Cevrimdışı Olamıyorum
Eğer cevrımdışı ol tuşuna bastığınızda herhangi bir şey olmuyor ve hala cevrim ici iseniz, facebook serverlarında gecici bir sıkıntıdan dolayı olamıyorsunuz demektir, sizinle ilgili bir sıkıntı değil genel bir sıkıntıdır yani.
Cevrimdışı olanları gorme;
Facebookta cevrim dışı olanları gormek gibi bir secenek yoktur.
Cevrimdışı Girme;
Eğer son girişinizde sohbette cevrimdışı iseniz, tekrar girişinizde cevrimdışı girersiniz.
Fakat son girşinizde cevrimici bırakmışsanız, facebook’a girerken cevrimdışı şeklinde girmeniz mumkun değildir, girdikten hemen sonra cevrimdışını secerek cevrimdışı olabilirsiniz,
Facebookta bir Kişiyi Engelleme
Sağ ustteki “Ayarlar ” a oradan “ Gizlilik Ayarları ” ına tıklayınız. Karşınıza gelen sayfada Sol alta inin Orada “ Birilerini Engelle ” yazan yerin altında “ Kişi ” yazan yerin altındaki kutucuğa engellemek istediğiniz kişinin Ad Soyad ını giriniz ve “ Engelle ” ye basın. Gelen ekranda Engellemek istediğiniz kişinin sağ yanında “Kişiyi Engelle” gibi birşey olmalı tıklayın. Boylece o kişiyi Engellemiş olursunuz.
facebook cevrimdışı gorunme
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- facebook cevrimdışı gorunme
-
13-09-2019, 15:54:55