» YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kacırmamak, Keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez... Ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!
» Yine bir yıl başı geldi.Bu yıl başı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve senenizin aynı guzellikte gecmesini diliyorum.
» Her yeni yıl başka bir guzel.. 2012 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız guzellikler yaşatsını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.
» Herkes başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. 2012 paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevincler getirsin. Mutlu yıllar.
» Sağduyu aklın gardiyanıdır. Gorevi: Kuşkulu duşuncelerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktır.2012 yılının hepize mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle..
» Hedefsiz buyuk şeyler yapılamaz. 2012 yılında tum hedeflerinizin gercekleşmesi dileğiyle..
» Hic yanlış yapmayan insan genellikle hicbir şey yapamaz. 2012 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar..
» Nerede hayat varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tum umitlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu huzurlu yıllar dilerim.
» Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir. Oysa enerjimiz tum hayatıı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gucune inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
» Dunyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına guven, sevgine sarıl.. Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır..Mutlu Yıllar olsun!!
» Cevap verememek-susmak, dayanılması guc bir yanıttır. Yeni yılda tum sorunların cevapları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim..
» İnsan, armağanını icten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allahnın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun.. Armağanınla yucel..Mutlu seneler
» Sahip olduklarımızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
» Sağduyu aklın kapıcısıdır. Gorevi: Kuşkulu fikirlerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle..
» Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevincler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.
» Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve tum yılınızın aynı guzellikte gecmesini diliyorum.
» Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu duşunduğunuz anda, gelecek hÂl yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle..
» İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hicbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gosteren odur. Yeni yılda tum ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..
» En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar..
» İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Tanrının bizlere verdiği armağandır. En mutlu gunler seninle olsun.. Armağanınla yucel..
» Susmak, dayanılması cok guc bir yanıttır. Yeni yılda tum sorunların yanıtları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar..
» Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan , dostlarına guven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır.. Mutlu Yıllar!!
» Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir. Oysa gucumuz tum zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gucune inanalım forumdas.org yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
» Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun. Mutlu Yıllar!!
» Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!
» Yeni bir ıyla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir ıyl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!
» Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.
» Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeniyıl sizlere de kutlu olsun.. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun..
» Yeni yılın en guzel mujdeler, en guzel surprizlerle kapınızı calması ve yeni yılı tum dunyaya umit sacan gulucuklerle karşılamanız dileğiyle...