Facebooka Telefondan Giremiyorum
Cepten Facebook'a Girmek
Eğer cep telefonunuzdan Facebook'a girmekte sorun yaşıyorsanız aşağıdaki onergeleri izleyin.
TURKCELL İCİN CEPTEN FACEBOOK
Facebook Zero Uygulaması Ayrıntılar:
Facebook Zeroda her şey ucretsiz mi?
Facebook Zero icindeki sayfaları gezerken herhangi bir ucret odemezsiniz. Facebook Zeroda fotoğraf goruntulenmek istediğinde standart siteye yonlendirileceğinize dair bir bilgilendirme goreceksiniz. Standart sitedeki icerikler bağlantı ucreti odeyerek goruntulenir.
Facebook Zeroya nasıl ulaşırım?
Oncelikle cep telefonunuzun internet ayarlarının yapılmış olduğundan emin olun. Eğer internet ayarlarınız yapılmamışsa. internet tel_modeli yazarak 2222′ye gonderip ayarları alın. Daha sonra cep telefonunuzun internet tarayıcısına zero.facebook.com veya 0.facebook.com yazarak siteye ulaşabilirsiniz. ( o değil rakamla sıfır.facebook.com yazacaksınız.)
AVEA İCİN CEPTEN FACEBOOK
Avea icin de aynı şekilde cep telefonunuzdan internet ayarlarınızı kontrol ettikten sonra İnternet tarayıcınızdan 0.facebook.com veya zero.facebook.com adresine girmeniz yeterlidir.
Cep telefonunuzun Avea internet ayarlarınızı oğrenmek icin Online İşlem merkezine bakabilirsiniz veya muşteri hizmetlerini 444 1 500 numarasından arayabilirsiniz.
VODAFONE İCİN CEPTEN FACEBOOK
Vodafone icin de aynı şekilde cep telefonunuzdan internet ayarlarınızı kontrol ettikten sonra İnternet tarayıcınızdan 0.facebook.com veya zero.facebook.com adresine girmeniz yeterlidir.
Vodafone internet ayarlarınızı buradaki adresten oğrenebilirsiniz. Telefon marka ve modelinizi sectiğiniz internet ayarlarınızı goreceksiniz. İnternet ayarlarınızın cep telefonunuza otomatik gelmesini istiyorsanız My Vodafone Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Facebooka Telefondan Giremiyorum
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Facebooka Telefondan Giremiyorum
-
13-09-2019, 15:51:11