'Frida Kahlo'nun Askerleriyiz' hareketi her gecen gun yeni cesur kadınların eklenmesiyle buyumeye devam ediyor. Kıbrıslı model ise sizlerle BuzzFeed'de karşılaşıp tanıştırmak istediğimiz en son kadın. Sophia vucut olumlama anlayışını sarışınlığı ve gur kaşlarıyla yapıyor.

Tek kaş ve kadın kelimelerinin icinde gectiği bir cumle duyunca aklımıza ilk gelen hep Meksikalı sanatcı Frida Kahlo olur.

Dış gorunuşuyle, duruşuyla ve sanatıyla genel gecer bircok şeye karşı gelmiştir Frida!

Tıpkı Hey Arnold'daki Helga Pataki gibi ikonik kaş yapısıyla da unutulmazlardan biri...

Yuz guzelliğini kaşlarının tamamladığı bir başka sıra dışı kadın ise Sophia Hadjipanteli.

Universite oğrencisi ve Instagram modeli Sophia da dolu dolu kaşlarıyla dikkat ceken bir kadın.

Harper's Bazaar ile son yaptığı roportajda Kıbrıslı model vucut olumlama konusundaki goruşlerini dile getirdi.

Alıntı:
"Bunu insanlar kaşlarımı sevmek zorunda diye yapmıyorum. İnsanların kendi hayatlarında tercihlerine gore yaşayabileceklerini gostermek icin yapıyorum."

Alıntı:
"Bence yuzum boyle guzel gorunuyor. Diğerleri aynı fikirde değil, bu tamamen normal. Kimseyi tek kaş akımına sokmak istemiyorum, bu benim tercihim sadece bu kadar."

Sophia bu guzel kaşlarını annesinden aldığını da soyledi.

Doğal sarışın Sophia kaşlarını gurleştirmek icin hint yağı da kullanıyormış.

Sosyal medya uzerinde bolca takipcisi olan Sophia, sık sık negatif yorumlara da maruz kalıyor.

Kaynak