Kadınlar icin super kahraman olmayı seviyorum!
Ahmet: Kendi ayakları uzerinde durabilen guclu kadınları elbette hepimiz beğeniyoruz. Ancak, ben bazen super kahraman gibi hissetmek istiyorum! Yeni bir cep telefonu alırken bana danışması, arabasının kış lastiklerini ne zaman değiştireceğini sorması hatta kavanoz kapağını acmamı istemesi bile beni mutlu ediyor. Bu bana, hayatta kadın ve erkeğin dengeli gucunu kullanmasını ifade ediyor. Sevgili kadınlar, hayatla başa cıkmak icin adım atın ama izin verin, biz de sizin icin harekete gecelim!
Ciceksi ve ferah kokan kadınları beğeniyorum!
Tolga: Aslında şu anda tum erkekler adına konuşuyorum: Temiz ve guzel kokan kadınları seviyoruz! Ciceksi ve ferah parfum kokusu bizi gercekten etkiliyor. İtiraf etmeliyim: Bazen, sadece kokusuyla buyulenip peşinden gittiğim kadınlar oldu. O yuzden tavsiyem şu: Sevgili kadınlar! Hızlı bir duş alıp, gun boyu ferah ve guzel kokmak icin kendinize vakit ayırın. Karşılığını, biz erkeklerden kesinlikle alacaksınız.
Samimiyetle gulumseyen kadınları beğeniyorum!
Barış: Yoğun iş hayatı, trafik, sorumluluklarımız arasında koştururken samimiyetle gulumseyen bir kadına ihtiyac duyuyorum. Bana, gunun tum yorgunluğunu unutturuyor ve kendimi tazelenmiş hissetmemi sağlıyor. Acıkcası, cok ozel surprizler bile gerek yok. Beni gorduğu anda gozlerinin parlaması ve gulumseyerek ‘nasılsın?’ diye sorması bile beni cok etkiliyor.
Kendini geliştiren kulturlu kadınları beğeniyorum!
Onur: Hayat devam ederken, kendini ileri taşıyan kadınları beğeniyorum. Farklı bir muzik turunden hoşlanması, şehirdeki etkinlikleri takip etmesi, tutkuyla bağlı olduğu bir yazarın olması beni cok etkiliyor. Gunun sonunda, hayatın her telinden konuşup oğrenebildiğim, eğlendiğim bir kadınla birlikte olmak istiyorum. Birlikte izlediğimiz dizinin yeni bolumunun yayınlandığını ondan duymak harika olurdu.
Dozunda iltifat eden kadınları beğeniyorum!
Kadınlar ilgi gormek, beğenilmek istiyor. Haklısınız! Ama, bizim de ozel ilgiye ihtiyacımız var. Surekli ovulmekten bahsetmiyorum ama dozunda iltifat almak beni cok mutlu ediyor. Parfumumun guzel koktuğunu, ona aldığım hediyeyi beğendiğini, gomleğimin yakıştığını duymak istiyorum. Her gun bir doz ovgu, bence her erkeğin hoşuna gider. Haklı değil miyim? Benim icin ozel olan bir kadının, bana tatlı sozler soylemesi egomu okşuyor.