Onlar kadar saygılısı onlar kadar evine ailesi duşkun yoktur.

Biz erkekler hep bunları yaparız.Evimizde eşimiz bizi beklerken bizim gozumuz nedense dışardadır.Biri bize kaş, goz işareti yapsa hemen peşinden koşarız.Kahveye gider icki iceriz kumar oynarız.Onlar ise bizi evimizde hic kızmadan saygıyla beklerler.Biz yeri gelir dayak atarız bağırırız cağırırız. O ise bize hic ses etmez icine atar hep saygıyla.Biz onu altadırken o bizi evde bekler merakla bişey mi oldu yoksa başına bir dert mi geldi diye.Eve gelince sorduğu zaman biz bağırırız sana ne niye soruyon benim ne zaman gelceğime sen karar veremezsin diye.Biz kahvede tabiri caizse gece yattığımız kadınları anlatırken o hic sesini cıkarmaz.Cocuklarımızın anası bizim eşimizdir onlar.

Duşundunuz mu o aldatsa biz neler yaparız birden erkeklik duygumuz kabarır başları ora bura bağırmaya cağırmaya namus meselesi diye yeri gelir oldurmeye bile kalkarız ama niye.

Onlar yeri gelir susarlar yeri gelir hatalarımıza karşı gene bizi savunurlar.

Siz siz olun o mubarek insanları hic uzmeyin.Ne olursa olsun bu saydıklarımı yapmayın.O insanlar sizin icin uzulurken siz orda burda yaptıklarınızla ovenmeyin cunku yaptıklarınız hic bir zaman iyi bişey değildir.

Ben mi bunları yapmadım ve yapmam da.
Bizim gibilere "light Selami" diye hitap edenleriniz vardır ama bizler sizlerden daha mutluyuzdur.

Mutlu bir yuva icin siz de bunlara uyun saygılarımla.

Aşk'ı arayan Bir Aşık