Yapma. Bize ne?
Sanki bizimle seks yapacak...
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi seğmenlerine boyle bir soz vermiş.
Bize ne soyluyorsun? Git karına soyle. 2,5 ay biz mi bekleyeceğiz? Aynca yapıp yapmadığını nereden bileceğiz?
10 Nisan gecesini de duşunemiyorum. Bir acıklama yapar herhalde. "Sizlere soz verdiğim uzere 2.5 aydır seks yapmıyordum. Kısmetse ve izninizle artık bu akşam yapacağım."
E, artık sonra da yapıp yapmadığını anlatır. Gerci bu, secim sonuclarına gore değişir ama bakın şuraya yazıyorum, bu iş daha da uzar...

Bayan Berlusconi unutsun artık bu işi. Gerci onun da umurunda değil ya... En son, Venedik eski Belediye Başkanı ustelik de sol goruşlu bir felsefeciyle dedikodusu cıkmıştı. Aynca yapsa ne olacak, yapmasa ne?
Gerci bunu tahmin edebiliyorum.

Yapmazsa gitgide sinirleri zayıflayacak. Daha asabi olacak. Bu da rakibi uzerinde zayıflamasına, cabuk sinirlenmesine neden olacak. Etrafında seks yapan herkese sinir olacak. Bu da garip kıskanclıklara, itici davranışlara donuşecek. Aşın hırslı gorunecek ki bu da seks yapmamasının ona tek yaran olacak.

Ama yaparsa...
Bu sefer de dunya daha guzel gorunecek gozune. Neşeli, esprili, sıcakkanlı, etrafına pozitif enerji sacan biri olacak. Yani seks yapıp yapmadığını hemen anlayacağız.

Şimdi siz de benim gibi secimlerle seks yapıp yapmamasının ne ilgisi var diyorsanız, soyleyeyim:
Bir gazeteye gore, eşcinsel evliliklere karşı aile hayatinin korunması icin yurutulen kampayaya destek olmak icin. Olur mu ya? Bu nasıl destek? Aile hayatını seks yapmayarak nasıl koruyacaksın? Tam tersi, ancak boyle koruyamazsın.
Bir başka gazeteye gore de bir rahip şoyle bir şey soylemiş:

"İtalya'da aile değerlerini savunan tek kişi sizsiniz. Tum desteğimizi vereceğiz. Cunku sol kazanacak olursa bu ulkede ahlÂkın sonu olacak"
Bunun uzerine Berlusconi de cevabı yapıştırmış: "Size soz veriyorum 2,5 ay seks yapmayacağım."

YAŞ YETMİŞ...
Haydaa... Nasıl yani? Sağcılar seks yapmıyor, solcular mı yapıyor? Anlaşılan en azından karısında durum boyle.
Yok canım, ben size soyleyeyim; bunun canı istemiyor, bahane arıyor besbelli. Kac yaşında ki? 1936 doğumlu... Yani tam 70'inde.
E, yaş yetmiş...

Uff bu da cok sinir bir laf oldu.
Ama ben olsam, yani karısının yerinde; bu demecten huylanırım. Tabii başka bir "nedenim" yoksa... "Niye yok? Ne 2,5 ayı?" diye sorarım.

Yok canım, Berlusconi ya karısına ayak atıyor, gidip başkasıyla rahat rahat bir şeyler yapacak ya da...
Ya da kendini aklıyor. Daha doğrusu yavaş yavaş kendini alıştırıyor.
Amaaan...
Bize ne yahu?
Bizimle mi seks yapacak?

Dilek ONDER