gerceklik payı olan ve benim hoşuma giden bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim...tespit doğrumudur değilmidir bunu yorumlarda goruruz sanırım...herkese iyi forumlar..

Hic Bir Deneyim Kadına Sokmez....

Bu yazıyı yazmaya karar verdiğimde, bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Ne kadar zor şeymiş meğer, aklımın kıyısında oluşturduğum temayı kağıda dokmek. Giriş, gelişme ve sonuc bolumlerine ayırıp, okuyucunun rahatca okuyabileceği bir forma sokmak.

Aslında butun amacım, 34 yıllık yaşamımda kadınlar uzerine edindiğim nacizane deneyimlerimi (gecmişin hatalarıdır aslında bunlar) daha genc arkadaşlarıma aktarmak, eğer mumkunse -ki coğu zaman bu olanaklı değildir- aynı hataları tekrarlamamalarını sağlamak. Bu deneyimlerin ne kadar işe yaradığını yazının sonunda hep birlikte anlayacağız.

Deneyim Bir:Gorunmez duvarı aştığınızda cekip gidin!

Her ilişki de gorunmez bir duvar vardır. Kadınla erkeğin tensel ya da ruhsal cekimlerinin başladığı anda orulur bu duvar. Biri diğerini incitmemeye, onun kişiliğine ve gorunuşune eleştiri getirmemeye calıştığı surecte oluşumunu bitirir. Sonra bir gun hic hesapta yokken, herhangi bir şey icin tartışılır. İlk ağlama, ilk huzundur bu. Bilin ki artık sizin ilişkinizde diğerlerininki gibi bir ilişki olmuştur. Bir daha geri donemezsiniz.... İlk ağlamaları, ikincisi takip eder... Sonra ucuncusu... Sonra... sonrası yoktur artık. Ya bu yeni durumu olduğu gibi kabul edip, her gecen gun, her gozyaşı icin bir suru bedel odeyip devam edeceksiniz. Ya da cekip gideceksiniz. Tavsiyem yol yakınken donmeniz, cekip gitmenizdir. Deneyimlerim, kadınların asla durmak bilmediğini gostermiştir.

Deneyim iki: Kadın yemin ediyorsa, yalan soyluyordur!

İnanın bana bir kadın, sizi gercekten istiyorsa ve siz onun icin bicilmiş bir eşseniz sizi kaybetmemek icin ne gerekiyorsa yapar. "Valla oyle değil! En sevdiğimin olusu uzerine yemin ederim ki yapmadım". Sık sık karşılaşmışsınızdır bu tur sozlerle. Bilin ki tam gozbebeğinizin icine bakarak yalan soyleniyordur. Zavallı siz, yureğiniz oysa ne de parcalanmıştır. Hatta ona sarılıp "Tamam bebeğim, uzme kendini" bile demişsinizdir. Ben dedim cunku (Zavallı ben!). Yalan soylediğini bile bile. Sonra ne mi oldu? Yeni yalanlar ve yeni yeminler. Kucucuk şeyler icin bile yalan soylendi bana. Bilin ki size de soyleniyordur. Hem de size sonsuza kadar durust kalacağının sozlerini verirken.

Deneyim uc:Sık sık "seni seviyorum" demeyin!

"Seni seviyorum, hem de kocaman cok!" Bir insanın bir insana soyleyebileceği en guzel cumle değil mi? Dilerseniz her saat (ben hesapladım) tam 720 kez soyleyebilirsiniz bunu sevdiğinize. Ama bilin ki her soyleyişinizdeki değeri bir oncesiyle aynı değildir. Değer, hep duşer. İfadesi de. En değerlisi ilk kez soylediğinizdir. Onun değerine bir daha asla ulaşamazsınız. Onun icin eğer mumkunse, bir kadına "seni seviyorum" demeyi duşuyorsanız mumkun olduğu kadar gec soyleyin. Sonra da unutun bu iki kelimeyi. Merak etmeyin kadınlar sevildiklerini en cabuk kavrayan canlılardır. Siz soylemeseniz de onlar sizin onu sevdiğinizi bilirler. Eğer işine gelmiyorsa sadece bilmiyormuş gibi yaparlar. Benim tavsiyem "seni seviyorum" cumlesini hep en kritik noktalarda kullanın. Boylece kullandığınız sozcukler, dolar karşısındaki Turk lirasının konumuna duşmemiş olur.

Deneyim dort: Tuzak sorulara dikkat!

"Bak tatlım, sana soz veriyorum sorun etmeyeceğim. O kadın sana asıldı mı? Sakın ola ki "evet, asıldı" demeyin. Emin olun bunu hayatının sorunu haline getirecektir. Siz de saflığınıza doyamayacaksınız. Kadınlar, erkeklerin bir ilişkide ne kadar yalın duşunduklerini cok iyi bilirler. Biz bodoslama dalarız bir ilişkiye ve oyle de yaşarız. Ama onlar oyle değildir.- Bu sitedeki bir yazısında Mehmet Emin Arı da aynı tespiti yapmıştı- Cok fazla detaylandırırlar her şeyi. Bir muhendis titizliğiyle hesaplarını onceden yaparlar. Onun icin size sorulan bazı sorular tuzak sorulardır. Siz de bir tatlı su sazanı edasıyla hemen atlarsınız sorunun uzerine ve hic de aklınızdan gecirmediğiniz bir surec başlar ilişkinizde. Onun icin lutfen temkinli olun. Bir kadın "hayır, kesinlikle sorun etmeyeceğim" diyorsa bilin ki sorunun en ağdalısı karşınızda duruyordur.

Sozun ozu: Hic bir deneyim kadına sokmez!

Yaşınız kac olursa olsun, kadınlar uzerine ne kadar cok deneyiminiz olursa olsun, bir kadın karşısında bunlar hic bir işe yaramaz. Onlar genetik olarak, erkeğini elinde tutma ve onu başka dişilerden koruma uzerine kodlanmışlardır. Her turlu duruma karşı hazırlıklıdırlar.

Boşuna cırpınmayın, cunku hic bir işe yaramayacaktır. Gelin kendinizi ,gonul rızasıyla bir kadının şefkatli ellerine bırakın. Mutlu olun!

alıntı:Baki Kara