Olduren diyalog
- Sayın Karamanlis, oncelikle Japonya'ya hoşgeldiniz demek istiyorum. Bizi onurlandırdınız.- Onur bana ait Sayın Koizumi.
- Siz Yunanlılar'a hayranım. Sizi kıskanıyorum.
- Sağolun, ama neden?
- Seks yuzunden... Duyduğuma gore cok iyi seks yapıyorsunuz. Sekste uzerinize yok. Keşke biz de oyle olsak.
- Oyleyizdir. Ama ben bu işleri bıraktım. Artik evliyim.
- Ben de gencken cok hızlıydım.
- Tabii ki ben de oyle... Gencken ilk seferden sonra hemen kendime gelir, ikincisini isterdim.
Herhalde bu diyalogu okudunuz. Belki atlayanlarınız vardır diye bir daha yazdım.
Ayrıca okuyanların bir daha okumasında da fayda var.
Cunku bu diyalogdan cıkarılacak cok ders var.
Atlamayın...
Birinci ve en onemli ders; erkek, erkektir. Başbakanı, şoforu, Yunanlısı ya da Japon'u fark etmez... Hele seksten bahsediyorlarsa... Ekonomi ya da uluslararası ilişkilerin araşma bir şekilde seksi sıkıştırmak erkeklere ozgu bir marifettir. Bunun gibi daha pek cok maharetleri vardır. Ancak bu yetenekleri bir yere kadardır. Nereye kadar mı? Yukarıda okuduğunuz yere...
"Ben bu işleri bıraktım. Artik evliyim."
Haaa, demek ki cıkarılacak ikinci ders nedir? "Evliler seks yapmaz." Yani en azından eşleriyle...
Bu tabii cok klasik bir sonuc ama Yunanlılar'da bile durumun bu olduğunu başbakanın ağzından oğrenmek yureğinize su serpebilir diye vurguladım.
Bu arada gecen bahar yaşadığımız bir olay aklıma geldi. Sitenin icindeki butun kedilere dişi-erkek, yaz-kış demeden tecavuz eden komşunun kedisi... Sahibi, şikÂyet uzerine onu kısırlaştırmıştı. Bir ay sonra onu bahcede kozalaklarla oynarken gormuştuk. İcimiz acımısti. Yazık!
Kıssadan hisseyi siz cıkarın artik.
"Herkesin bir kozalak zamanı vardır", "Ona buna saldırırsan sonun kotu olur", "Bari caktırmadan yap" gibi...
Bu olduren diyalogda Japon başbakanının su sozlerine de dikkat etmek gerekiyor;
"Keşke biz de oyle olsak" diyor ya, oraya...
Bir ulke insanları icin, bir başbakanın daha anlamlı ve samimi bir dileği olabilir mi?
Bunu yazarken gayet ciddiyim.
"Mutluluklar dilerim", "Bize mutluluğun sırrını verir misiniz?" gibi bir şey bu. Karşılıklı bir anlaşmaya kadar gider bu iş. Duşunsenize seks yapıp mutlu olan bir suru Japon. O gerginlikleri, yuksek sesli nidaları bir anda yok olmuş... Fotoğraf cekmeyi bile bırakırlar.
Bırakabilirler mi? Bu sefer de birbirlerini sevişirken cekip durmasınlar! Alışana kadar olur o kadar canım...
Zaman tanımak lazım.
Bu arada konuyla ilgili olduğu icin bir de dipnot koymuşlar habere; bir araştırma sonucuyla ilgili. Buna gore, Yunanlılar yılda ortalama 135, Japonlar 45 kez seks yapıyormuş. Turkler ise yılda ortalama 111 kez...
Rakama bak; 111
Bunlar hesabı şaşırmışlar; onun aslı, l+1+l'dir. Yani yılda uc kere falan. Onların tarihleri de bellidir zaten; ikisinin doğum gunu ve yılbaşında...
Yok gercekten sonuc 111 cıktıysa da detaylı bakmak lazım. Bu 111'in icinde tecavuz ve masturbasyonlar da dahildir.
Bu rakamın yuzde 70'i masturbasyon olsa, 38'i de tecavuz, iste geriye kalıyor, 3. Hesap tutuyor.
O halde, ortaya ders alınacak bir durum daha cıktı:
Evlenirken hesabınızı kitabınızı iyi yapın...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Olduren Diyalog
-
13-09-2019, 14:53:07