* "Bilerek unutmuş gibi yaptım hayatım. Sanki evlilik yıldonumumuz denince 1 yıl daha gecmiş, sen 1 yaş daha yaşlanmışsın, ben de senin yaşını yuzune vuruyormuşum gibi geliyor da, o bakımdan yani!"
* "Yahu Cavidan, tam sana en pahalısından bir hediye alıyorum, bir an duşundum; evlilik yıldonumu, sevgililer gunu, anneler gunu... Bunlar hep tuketim ekonomisinin dayattığı harcama tuzakları değil mi? Ve dedim ki kendi kendime, benim Cavidan'ım bu tuzaklara duşmemi istemez. Duştuğumu gorurse de beni eskisi kadar sevmez. Yanılmıyorum değil mi hayatım?!"
* "Heyyooo... Kazandım işte kazandım! Bizim Salih'le iddiaya girmiştik, takım elbisesine! Ben evlilik yıldonumunu unutmuş gibi yapıcam, benim hatun da bana acayip bozuk atacak dedim... Salih, 'Yenge oyle şey yapmaz' dedi. İddiayı ben kazandım. Aslan karım benim!"
* "Hic unutur muyum ya?! Unutmadım tabii. Sadece seni gorunce aklım başımdan gitti. Adımı unutmadığıma dua et. Yalanım varsa Tuncay demesinler. Yoksa Ekrem miydi?"
* "Evlilik yıldonumumuzu mahsus unuttum. Bir sor 'niye' diye. Cunku bu evlilikten cok sıkılmışım da yılları sayıyormuşum gibi hissettim birden ve cok sacma buldum bu adeti. Yemek yerken biri lokmalarımı sayıyormuş gibi yahu. Cok sacma değil mi sence de?!"
* "Evlilik yıldonumu aslında yanlış kutlanıyormuş. Daha doğrusu aslında kutlamamak gerekiyormuş. Eğer kutlarsan 'oh be bu yılı da bi şekilde kazasız bitirdik. Nasıl dayanıyorum ben bu adama veya kadına valla pes' anlamına geliyormuş. Hani zor bi şeyi başarınca kutlar ya insan. Onun gibi..."
* "Ya biliyorsun, Portekizli bir bilim adamı yılların aslında 1 saniye uzun olduğunu keşfetti. Bu hesaba gore milyonlarca yıldır bu boyleyse, ekle o 1 saniyeleri uc uca... Ben hesapladım. Evlilik yıldonumumuz tam 6 ay sonra..."
* "Hani o gun nikah masasında ayağına biraz sert basmıştım da, iki hafta alcıyla gezmiştin ya... İşte o acıyı sana tekrar hatırlatmamayım dedim bebeğim. Fena mı ettim?! Ben seni uzmek ister miyim hic?!"
* "Sen kimsin? Adın ne? Ne arıyorsun bu evde? Ben kimim? Niye buradayım? Ne evlilik yıldonumu? Ben evli miyim ki? Hatırlamıyorum. Annnneeee... Aaahhh Başım. Hatırlıyorum. Evet. Başıma tuğla duşuyor, cok canım acıyor... Sana aldığım hediyenin paketini elimden duşuruyorum. O ne? Bir kopek. Bir sokak kopeği kapıp kacıyor paketi!! Hayıııırr!!"
* "Valla benden uzun yaşayacaksın. Ben de tam evlilik yıldonumunu kutlayacaktım şimdi!"
* "Hayır işte, unutmadım. Bu gece evlilik yıldonumumuz ama bir şeyin daha yıldonumu hayatım. Titanic; o muhteşem gemi yıllar once bu gece battı. Yuzlerce insan buzulların arasında titreye titreye son nefesini bu gece verdi. Boylesi bir gecede senin icinden kutlama yapmak geliyorsa yapalım hayatım. Ama bil ki benim icim kan ağlıyor. Şimdi izninle seni o caresiz insanlar icin 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum."
* "Bu gece evlilik yıldonumumuz mu? Ya bak, aşkım goruyor musun o kadar da parmağıma ip bağladım unutmayayım diye. Hatta bak ip burada. Eee ip nerede peki? Haydaaaa... Onu da bağlamayı unutmuşum iyi mi?! Ne olacak bu benim unutkanlığım Şinasi?"
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilik Yıldonumunu Unutan Koca Yalanları:)
-
13-09-2019, 14:44:39