bayanları en fazla cozen bilimadamı HANG SEVENHORH:bayanların ne yapıcaklarını biliyorum ama ne zaman yapıcaklarını bilmiyorum.yani işin aslı erkekler bu kadın dunyasını ne kadar cozmek istese o kadar karışıyo.iletişim kopukluğundan kaynaklanan bu sorun birbirimize istemeden ozellerine mudahale yerine geciyo.bayanlar zeki hemde cok buna katılıyorum.aklınızdan bi anda o kadar cok şey duşunce geciyoki anlatamam bunu siz daha iyi biliyosunuz.(kız ark.bana yaptıklarından biliyorum)
İSTEDİĞİM ŞU SIRADAN BİLDİK ŞEYLER DEĞİL KENDİ ARANIZDA KONUŞTUĞUNUZ OZELLERİNİZİ PAYLAŞMANIZ.OZEL DERKEN HANGİ HATAYI YAPARSAK GERİ DONMEZSİNİZ.SİZİ COZMEMİZ İCİN GEREKEN KODLAR NELERDİR?KISKANCLIK BOYUTUNUZUN DERECESİ NE ?NEDEN SEVDİĞİNİZİ FAZLA BELLİ ETMEZSİNİZ.NEDEN HEP Bİ SORUNUNUZ VARMIŞ GİBİ YAPARSINIZ?GERCEKTE OLMADIĞINI BİLİYORUM.(yalan diyenlere tecrube diyorum)DAHA İYİ Bİ DUNYA OLMASI İCİN.SİZ BU İYİLİĞİ YAPIN BENDE KENDİ OZEL SIRLARIMIZI VEREYİM.....
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- KADINLAR NE İSTER?(zeki olduğuna inanan bayanların 2 dakikasını calmak istiyorum)
-
13-09-2019, 14:42:55