1- Ne duşunuyorsun?
Kadının duymak istediği doğru cevap; "Senin ne kadar guzel, zarif, entellektuel, zeki, duşunceli olduğunu ve seninle karşılaştığım icin ne kadar şanslı olduğumu"...
Erkeğin soylemek isteyebileceği yanıtlar; "Futbol, ne kadar şişman olduğunu, şu kızın senden daha guzel olduğunu, olduğunde parayı nasıl harcayacağımı" olabilir. Ancak erkekler genel olarak demek istediği "Eğer bilmeni isteseydim duşunmek yerine seninle konuşuyor olurdum"...

2- Bana aşık mısın?
Kadının duymak istediği doğru cevap; "Evet sevgilim.."
Erkeğin soylemek isteyebileceği yanıtlar; "Sanırım, eğer evet dersem daha mı iyi hissedeceksin, aşk kelimesi cok bağlayıcı bir şey, ne?"

3 -Kilolu muyum?
Kadının duymak istediği doğru cevap; "Hayır, tabi ki değilsin"
Erkeğin soylemek isteyebileceği yanıtlar; "Sana şişmansın diyemem, kilolusun da diyemem..., neyle karşılaştırıyoruz, biraz ekstra kilo sana yakışıyor, seni daha kilolu gordum, soruyu tekrar edebilir misin?.."

4 - O kadın benden daha mı guzel?
Kadının duymak istediği doğru cevap; "Hayır, sen cok cok daha guzelsin"
Erkeğin soylemek isteyebileceği yanıtlar; Buradaki 'o kadın' eski kız arkadaşı, yolculukta karşılaşılan biri veya bir sinema yıldızı olabilir. "Cok guzel değil sadece farklı bir havası var, Evet ama bahse girerim sen kişilik olarak daha iyisin, sadece senden daha zayıf ve genc, soruyu tekrar eder misin?"

5- Olursem ne yaparsın?
Kadının duymak istediği doğru cevap; "Aşkım bu tur kotu bir olay olursa yaşam benim icin anlamını kaybeder. Gectiğimiz yollarda, gittiğimiz yerlerde dolaşırım. Hep mezarına gelirim..." Erkeğin soylemek isteyebileceği yanıtlar; "Yeniden aşık olurum evimizde yaşarım, yalnız yaşayamam evlenirim, dunyayı dolaşırım, ozgur bir hayat yaşarım"...

ALINTI#