Sizi istemediğini nasıl anlarsınız?
Salak oldukları icin anlamıyorlar ya, bu yuzden artık dergilerde bunu bile anlatıyorlar.
"İstenmediğinizi nasıl anlarsınız?"
Yahu insan anlamaz mı? Gerci şimdilerde erkekler kadın kandırma konusunda uzman oldular ama yine de anlaşılır.
Aslında konu tam anlamıyla istenmemek değil galiba...
Konu, erkeklerin herşeyi, hepsini birden istemesi...
Bu yuzden birkac kişiyle birden ilgilenmek zorunda kalıyorlar.
Dolayısıyla da arada birileri telef oluyor.
İşte o telef olanların sersemi cıkıyor. Tam, "Bu galiba beni istemiyor" derken adam pat bir şey soyluyor, bir hareket yapıyor haydiii, sil baştan.
Bu yazılar boyle tepe sersem olmuş kadınlar icin herhalde...
Tepe sersem kadınların dışında istenmediğini anlamayan kadınlar da var tabii..
Neden anlamıyorlar?
Şu uc nedenden biri, onların cevabıdır:
"Anlamamazlıktan gelirim."
"Anlamak istemem."
"Anlarsam olurum."
Bunları bir tarafa bırakalım.
Tepe sersem kadınlara yardımcı olacak onerilere gecelim...
Bir erkeğin bizden yeterince hoşlanmadığını gosteren klasik durumlar nelermiş, ona bakalım.
"Size ozel zaman ayırmıyor ya da yaratmıyorsa!"
Doğru soyluyor. Erkek, istediği zaman hele ki, kadından da yuz bulduysa, onu aramaması icin bir neden yoktur. Başka kadın dışında... Aramıyorsa, atın gitsin...
"Telefonu acmıyorsa!"
Ne demek telefonu acmamak? Telefonu acmadığı andan itibaren en fazla bir toplantılık sure bekleyin. Geri donmuyorsa, sizi sallamıyor demektir. Israr etmeyin. Ertesi gun ya da iki gun sonra aradığında soylediği hicbir abuk sabuk bahaneye inanmayın. Hic duşunmeden atın gitsin...
"Talepleri net değilse..."
Yani, erkek sizden gercekten hoşlanıyorsa, sizi gun be gun daha cok gormek ister. Haftada bir gun, hafta sonları goruşen erkekle birlikte olmayın. Sizinle sadece oylesine vakit geciriyor demektir. Cok yakında başka birini bulur ve sizi gozunuzun yaşına bakmadan atar. Onun icin siz onu atın gitsin...
"Sadık değilse!"
"Onu sevmiyorum, zaaflarıma yenildim. Basit bir kacamaktı" laflarına aldanmayın. Şoyle duşunun; Madem o kadar kolay, siz niye yapmıyorsunuz?
Yapıyorsanız, o başka...
"Evliliğe inanmadığını soyluyorsa!"
Seven erkek, evlenir. Hatta evlenebilmek icin peşinizden koşar, oyle, "İnanmıyorum, buyusu bozulur" falan filan hikÂye... Size bu lafları eden adamın cok gecmeden başka biriyle evlendiğini mutlaka gorursunuz. Cunku seven, isteyen adam size oyle sahip olmak ister. Yani evlenme teklif etmese iyi de, evlilik icin sacma sapan konuşuyorsa, aun gitsin...
"Saldırgansa!"
Fiziksel şiddetten bahsetmiyoruz. Duygusal tacizciler vardır. Yani sizi caktırmadan aşağılayanlar. Onlar, herkesin icinde kendinizi şişman ve cekici olmayan biri gibi hissetmenize neden olan davranışlarda bulunurlar.
Bazdan da bunu kibarca hata sevimli sevimli yaparlar; "Senin o gobeğini yerim ben" gibi...
Atın, yaa... Bunu da atın gitsin...
Cunku inanın size bunların hicbirini yapmayacak en az bir erkek daha bulursunuz.
Dilek Onder
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizi istemediğini nasıl anlarsınız?
-
13-09-2019, 14:28:29