Hala bu yazıyı nasıl yazmaya başladığımı ve nasıl bitireceğimi bile bilemiyorum bunları soylemek bana cok acı veriyor,icim acıyor..

İmkansızımın adı : Elif yaklaşık 6-6,5 sene beraberdik hayatımın en guzel gunleri onunla gecti ve bitmez derdim bir o kadar da zor gunleride atlattık parasız gunlerimizde oldu karşı cıkanlar oldu alevi-sunni diyenler oldu bu oğlan bu kıza yakışmıyor diyenler oldu olmaz diyenler oldu .... oldu oldu ....

Sonra ben universiteyi kazandım Balıkesir'e gittim .Ankara'dan ayrılmamla olan oldu.Biraz tokezledik ama bir sene sonra o da girdi sınava ve Balıkesiri kazandı,her şey yoluna giriyordu ... giriyordu ki Balıkesire geldiği gun babası aldı goturdu,istemediler benimle aynı şehirde okumasını...ve kotu gunler başladı...

Biz hic umursamadık hep biz bize yeteriz dedik ama biz bizi bitirdik acaba bizmi bitirdik yoksa o oldu oldu ... dediklerim mi bitirdi bizi? Hic farkına varamadım !!! FArklı cevrelerden geldik cok farklı kulturlerden ....birimizden birinin bu kulturlerden birini secme zorunluluğunun olmadığının anlaşmasına vardık ama birinin diğerine yakın durması gerekti şartlar doğrultusunda o benim hayatıma ayak uydurması gerekti... zaten benim onun hayatına uymam seceneğini o da istememişti o da nefret ediyordu kendi cevresinden ... Ama benim hayatımı kaldıramadı yapamadı aşkımızın buna gucu yetmedi yetemedi ve ayrıldık...

Sonra bir cok kez barışmak icin her ikimizden de ozur dilemeler,yeminler ama olmadı yine ...

Onun sorunu ilgisizlikti benim sorunum da cok ustume duşmesiydi

Aslında ikisi de aynı kapıya cıkıyor ama daha once dediğim gibi o kabul ettiği benim hayatımda insana odaklanmanın yeri yoktu hayatı paylaşmak vardı onun buyuduğu baskıcı ve sıkıcı hayata gore cok gurultuluydu ve kendince ona ayırmam gereken zamanı ayırmıyordum.

Ailemin ve cevremin ona cok yakın davranması ve hemen iclerine almaları onu cok şaşırttı ve acıkcası da şımarttı...Ve kendi cevresindeki aileler gibi olmaya calıştı ancak benim boyle bir şeyi yapamayacığımı ailemi ve cevremi gordukden sonra anlaması lazımdı biz ne de olsa aslen Doğuluyduk kendi ailesi cevresindeki erkekler gibi olamazdım acıkcası biz o kadar kılıbık değiliz

Bir diğer buyuk sorun da evlilik ....
O bir an once evlenip coluk cocuğa karışmamız gerektiğini ve bunlardan once askerliğimi yapıp iyi bir işimin olmasını tembihlerdi hep...ve tabi ki en başta aileside bu tur tembihlerde bulunurdu

Ancak ben ona birincisi zaten benim guzel bir işim olduğunu ve de ikincisi kısa bir sure icinde askerlik yapmayı duşunmediğimi soyledim.Evliliğin bizim icin bir mahkumiyet olmamasını sadece aşkımızı resmileştirmek adına sadece bir kac imzadan ibaret olduğunu belirttim,birlikte gidebilmeliydik uzaklara,onun istediği hayat bana gore değildi...

Ayrıldıktan sonra cok ozledim onu cok istedim cok kez de barışma teklifinde bulundum her seferinde kabul etti o da bir cok kez aradı ve beni hala cok sevdiğini soyledi ve bir araya geldiğimizde kumrular gibi oluyor bir kac gun sonra goruyordukki aradan gecen surede hic bir şey değişmemiş...Tekrar kavgalar hakaretler ve de yine ayrılık ...Ondan ayrıldıktan sonra hic bir kıza bakamadım kime baktıysam hep onla kıyasladım hicbiri olamazdı onun yerini dolduramazdı...Ama her geriye donuşde bize daha cok acı veriyor ve de daha cok umutsuzluğa kapılmamıza neden oluyordu.Yapılacak donuş hakkım artık sadece bir kez olabilir.Tabi aylar sonra hala beni seviyorsa...

Biliyorum yazı uzun oldu ancak aylardır icimi kemirenleri yazmak benim icin de cok kolay olmadı.Daha yazacak cok şey var ancak zamanınızı almak istemiyorum,yazıyı okuyanlardan ozellikle de bayanlardan neler yapabileceğimi ve de duşuncelerini oğrenmek istiyorum,tabi ki tecrubeli baylardanda ...

Yazıda belirttiğim gibi sadece son bir kez donme hakkım kaldı duşuncesindeyim daha fazlasının bir anlamı yok...

Yazıyı okuyanlara cok teşekkur ediyorum zamanınızı aldığım icinde bir ozur borcum var ... Hadi sağlıcakla ve mutlulukla kalın.....

Yarim Senden Ayrılalı,
Hayli Zaman Oldu Gel Gel.
Bak Gozumden Akan Yaşım,
Ab-U Derya Oldu Gel Gel.
Boyle M'olur Kusup Gitmek,
Seni Seveni Terk Etmek.
Haram Oldu Yemek İcmek,
İşim FigÂn Oldu Gel Gel.