Erkekler sevgilerini belli etme konusunda bazen kadınlar kadar acık olamayabiliyorlar. Ancak bu onların da sevgi sozcukleri duymayı sevmediği anlamına gelmiyor. Unutmayın, iltifat eden taraf hep erkekler olmak zorunda değil. Her erkeğin sevdiği kadından duymak istediği 7 şeyi aşağıya bırakıyoruz.

“Seninle olduğum icin cok şanslıyım”
Bu cumleyi duymak kimi mutlu etmez ki! Sevgilinize/eşinizi arada bir kuracağınız bu cumle, onu size daha da yakınlaştıracak ve kendini iyi hissetmesini sağlayacak.
“Cok guclusun”
Erkekler, sevdiği kadının gozunde guclu olmaya bayılırlar. Ona ne kadar guclu olduğunu ve cok iyi gorunduğunu soyleyin. Bu destek sevgilinize motivasyon olacaktır.
“Benim icin yaptıklarına teşekkur ederim”
Takdir her ilişkide onemlidir. Muhtemelen sevgilinizin sizin icin yaptığı tum buyuk ve kucuk şeyleri fark etmişsinizdir. Oyleyse neden bir şey soylemiyorsunuz?

“Gercekten uzgunum”
Bu listedeki en tatlı şey olmayabilir, ama en onemlilerinden biri. Partnerinizle tarıştığınızda ya da onu uzduğunuzu duşunduğunuzde afedersin demek cok zor değil. Bir tartışmadan sonra ozur dilemek, sağlıklı bir ilişkinin ana bileşenidir ve bu basit jest olmadan ilerleyemezsiniz. Ozur dilerken bunu bir gorev gibi yapmayın, samimi olmayı unutmayın.
“Sana guveniyorum”
Eşinizin ona guvendiğinizi bilmesi ve size guvenmesini istemek gercekten onemlidir. Boyle duygularını acığa vurmak, ilişkinizi tamamen yeni bir seviyeye getirecektir.

"Cok cekici gorunuyorsun"
Hic beklemediği bir anda, size yakışıklı gorunmek icin caba harcamadığı, en doğal halindeyken ona bunu soyleyebilirsiniz. Beklenmedik iltifatınız kendine olan guvenin yanı sıra aranızdaki sıcaklığı da artıracaktır.
“Yapabileceğini biliyorum”
Yolu kendi başına bulmak istiyor, akşam yemeği secimini ona bırakmanızı istiyor ya da evdeki bozuk eşyayı tamir etmek istiyor olabilir. Boyle anlarda her zaman karşı cıkmak doğru değildir. Geri cekilin ve onun halletmesine izin verin. Bu ona inandığınızın en onemli kanıtıdır. Kendini değerli ve guclu hissettirir.
MAHMURE OZEL